reklama

Grudnióweczki u lekarza

Antiope szansa zawsze jest!
Ja chyba uwierzę dopiero po porodzie [emoji23][emoji23], jakoś tak mi zostało po pierwszej ciazy [emoji23], jak Wiktorii urosły jajka i stała się Patrykiem [emoji6][emoji6] o czym zostałam poinformowana w trakcie cc.
Ja też już bym chciała wiedzieć. Męczy mnie to trochę.
Obie bardzo chcemy tej wymarzonej corci [emoji6]

h4zpgov3o3h14ll7.png
No bo ostatnia szansa. Przy Bazylim też bardzo chciałam córcię, ale aż takiego parcia nie miałam, bo stwierdziłam, że najwyżej następna będzie córcia. Teraz już nie bedzie następnego razu.

W 10tc to raczej niemożliwe aby w ogóle nawet wróżyć z nuba bo obie płci wyglądają tak samo. Dopiero w 12 - 13tc, a w 14tc juz powinno być widać siusiaka albo pipi.

Szansa jest - kiedy następne usg?
Następne dopiero połówkowe w 18tc, 8 lipca

reklama
Moim zdaniem 14/15 tc nie jest dobry do ustalanua plci. Wiadomo Sa wyhatki I czasem widac konkretnie ale czesto labia jest jeszcze nabrzmiala.

Od 16 tc mozna sie spokojnje pytac o ile malt lokator zechce sie ujawnic.

A w 10 tc to ginekolog czarodziej.

Moim zdaniem 14/15 tc nie jest dobry do ustalanua plci. Wiadomo Sa wyhatki I czasem widac konkretnie ale czesto labia jest jeszcze nabrzmiala.

Od 16 tc mozna sie spokojnje pytac o ile malt lokator zechce sie ujawnic.

A w 10 tc to ginekolog czarodziej.
To moja gin mi powiedziała właśnie, że ona może najwyżej powiedzieć co jej się wydaje, bo na tym etapie, to jeszcze może nie być takie jednoznaczne.

a wlasnie kiedy macie nastepne usg bo ja po genetycznym w 13t mam robic dopiero polowkowe w 20-22. a widze ze Antiope ma polowkowe w 18t? a ktoras z was planuje cos pomiedzy podgladac? ja bym chetnie w 16-17 zajrzala zeby zobaczyc lozysko i sprawdzic ogolnie co slychac...

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ja mam podobnie, najpierw genetyczne, potem dopiero połówkowe (czytałam, że podobno najlepiej bliżej 22tc robić), dlatego zapewne także nie wytrzymam i ok 17tc zajrzę do maleństwa :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

a wlasnie kiedy macie nastepne usg bo ja po genetycznym w 13t mam robic dopiero polowkowe w 20-22. a widze ze Antiope ma polowkowe w 18t? a ktoras z was planuje cos pomiedzy podgladac? ja bym chetnie w 16-17 zajrzala zeby zobaczyc lozysko i sprawdzic ogolnie co slychac...

Ja miałam wizytę u mojej gin w 14 tc, więc następna wizyta u niej wypadałaby w 18tc, ale ja już wcześniej umówiłam się na połówkowe na ten 18 tc, bo innego terminu się nie dało, bo ta lekarka co robi, to potem jedzie na urlop, a jak wróci byłoby już za późno. No i w związku z tym, że w 18tc mam połówkowe, to do mojej gin idę trzy dni później (połówkowe w piątek, a do gin w poniedziałek), no i najpierw przez miesiąc nie zobaczę maluszka, a potem 2 wizyty w ciągu kilku dni. No ale trudno, tak wypadło.

Ja mam podobnie, najpierw genetyczne, potem dopiero połówkowe (czytałam, że podobno najlepiej bliżej 22tc robić), dlatego zapewne także nie wytrzymam i ok 17tc zajrzę do maleństwa :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja pytałam mojej gin czy ten 18 tc to nie za wcześnie i czy nie lepiej sie gdzie indziej zarejestrować koło 20 tc, ale ona stwierdziła, że 18 tc powinien być ok.

reklama

Ja mam teraz miec wizytę w 17 tyg 6 dniu. Z tym że zobaczymy czy do 28.06 wytrzymam. Ostatnio mialam 13 plus 6czyli co 4 tyg. Będę dopiero pytac o polowkowe jak pójdę. Prawidlowo w ksiazeczce mam przedział 18 plus 0 do 21plus 6

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry