sancia880
Fanka BB :)
Cichooo po cichu liczne na mała Liliankę ... Ale z Doriana tez sie ucieszeJa dzis przeczytalam, ze podobno w grudniu zawsze rodzi sie duzo wiecej chlopcow niz dziewczynek![]()
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cichooo po cichu liczne na mała Liliankę ... Ale z Doriana tez sie ucieszeJa dzis przeczytalam, ze podobno w grudniu zawsze rodzi sie duzo wiecej chlopcow niz dziewczynek![]()
Ładne imionaCichooo po cichu liczne na mała Liliankę ... Ale z Doriana tez sie uciesze
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja tak pechowo na te miesiące z ciążami trafiam, bo na październiku było u nas chyba 2/3 chłopców.Ja dzis przeczytalam, ze podobno w grudniu zawsze rodzi sie duzo wiecej chlopcow niz dziewczynek![]()

Ja też próbowałam się dopatrzec i nic nie widzę. Ale czy dziewczyny nie są już ok 14 tyg? ( nie widzę suwaczkow) chyba wtedy już nuba nie widać, bo są narządy już wykształcone? czy się mylę?Elunia milenka nie widzę nuba
Kurcze no to szkoda mi tymbardziej że zapomniałam zdjęcia od lekarza. Jejuniu!!!!!!Ja bylam w 14tyg i pieknie nuba bylo widac![]()
Tak leci 14 tydzieńJa też próbowałam się dopatrzec i nic nie widzę. Ale czy dziewczyny nie są już ok 14 tyg? ( nie widzę suwaczkow) chyba wtedy już nuba nie widać, bo są narządy już wykształcone? czy się mylę?
![]()