Luxuorius
Moderatorka
wazne, ze zdrowy!!!Chłopak
16 cm 330g
Ważne, że zdrowy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wazne, ze zdrowy!!!Chłopak
16 cm 330g
Ważne, że zdrowy...
No ginka widząc moje rozczarowanie sama stwierdziła, że koło 40 tki często zdarzają się wpadki. No i ona sama nie ma córki o której marzyła. Mówi, że realizuje się z chrześnicą.Chłopcy mają lżej w życiu
Ale rozumiem, ja wiedząc, że teraz planujemy ostatnie dziecko też marzę o córce. Chyba, że zaliczymy jeszcze kiedyś wpadkę![]()
Oj kochana jesteś. Wiesz ja się już pogodziłam że pierwsza wypowiedź lekarza o płci była o chłopaku.Dzięki dziewczyny. Nie ma mowy o pomyłce. Tylko przyłożyła głowicę, a ja zerknęłam i już wiedziałam. Zapytałam tylko dla pewności: "Chłopak?" A ona "Nie da się ukryć" No ale najważniejsze, że jest zdrowy mój kawał chłopa. mam jakieś 4,5 miesiąca, żeby się z tym pogodzić
Joshi myślałam o Was podczas tego badania. Mam nadzieję, że choć u Ciebie będzie jednak córcia