Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie, 1 lipca zostałam lipcową mamą mojego synka Adasia urodził sie w 16 tygodniu był za małyby żyć. Nie miałam żadnych wcześniejszych objawów zagrożonej ciąży plamien, złych wyników itd ciaza idealna. W ciagu 2 godzin odeszły mi wody a Adaś urodził sie po 4 następnych. Mamy uważajcie na swoje dzieci
Przykro mi [emoji20]Witajcie, 1 lipca zostałam lipcową mamą mojego synka Adasia urodził sie w 16 tygodniu był za małyby żyć. Nie miałam żadnych wcześniejszych objawów zagrożonej ciąży plamien, złych wyników itd ciaza idealna. W ciagu 2 godzin odeszły mi wody a Adaś urodził sie po 4 następnych. Mamy uważajcie na swoje dzieci
Witajcie, 1 lipca zostałam lipcową mamą mojego synka Adasia urodził sie w 16 tygodniu był za małyby żyć. Nie miałam żadnych wcześniejszych objawów zagrożonej ciąży plamien, złych wyników itd ciaza idealna. W ciagu 2 godzin odeszły mi wody a Adaś urodził sie po 4 następnych. Mamy uważajcie na swoje dzieci