Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję kupie !!!Ja osobiście na produkty Iladian mam jakieś uczulenie. Tak samo LacibosFemi a. Ogólnie wrażliwa jestem.. Sancia880 polecam do higieny intymnej żel PlivaFem B - do kupienia w aptece ok. 30 zł.
Nie można zbyt często się podmywać z racji wypłukiwania naturalnej flory bakteryjnej co jeszcze bardziej sprzyja infekcjom.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ale kupie cos w aptece bo nie chce znow z tym sie meczycA próbowałaś myć się Iladianem Pregna? Ja - co non stop miałam jakieś przygody, po tym - ciiiisza...
Jestem i ja po wizycie. Wszystko pięknie. Uff, to najważniejsze. Dziś 19t 4d. Waży 295 g.
No i moje przeczucia się nie sprawdziły. Wróżenie z nuba też nie.
Ale jestem szczęśliwa. Najważniejsze że dzidziuś zdrowy.
![]()
![]()
Współczuję zakazu i gratuluję zdrowych maluszków.
Możesz się podmywać żelem do higieny intymnej z kory dębu. I przy tendencji do infekcji absolutnie odradzam seks francuski. Ja w pierwszej ciąży też miałam problem z infekcjami i poza tymi dwiema rzeczami to po kąpieli zawsze podcierałam się ręcznikiem papierowym, a nie zwykłym, bo na nim zawsze gromadzą się bakterie, a jak się wycierasz jednorazowym, to potem tylko do śmieci i już. No i teraz poza wcześniej wspomnianymi środkami, profilaktycznie co miesiąc biorę sobie Lactibios femina.Myślałam, ze mam grzybice. Ale na czystości wyszlo mi ze mam stopień czystości zly. Dostalam opieprz ze podmywam sie przy kaZdym siusiu ;/. Dostalam ten lek a tam ze nie powinno się w ciąży. Poczytałam na necie niby globulki bezpiecZne ... no i sama nie wiem
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję zdrowego synka.Jestem i ja po wizycie. Wszystko pięknie. Uff, to najważniejsze. Dziś 19t 4d. Waży 295 g.
No i moje przeczucia się nie sprawdziły. Wróżenie z nuba też nie.
Ale jestem szczęśliwa. Najważniejsze że dzidziuś zdrowy.
![]()
![]()
Ja mialam pobierany wymazA jakie badania się robi na grzybka?
Tyle ze u mnie ph podwyższone i czystosc III NA IVA jakie badania się robi na grzybka?