Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może ja podchodze do sprawy zbyt pochopnie ale jak dla mnie to jeszcze dużo czasu. Puki co nie martwie się na zapas. Co ma być to będzie:![]()
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja napisalam do mojego ze umowilam nas na 4d na poniedzialek . To durny mi odpisal ze bardzo sie cieszy ale jest pelen obawy zeby nam lenka czasami nie pokazala tak. No idiota. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 767891
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak miałam, tyle że dwa dni. Chcieli mnie od początku pociąć. Miałam 25 lat i też potulna byłam, teraz będzie mąż i już on dopilnuje całej sprawy.Zgadza sie. lezakam na plasko caly porod . Nie pozwolily wstac a mnie tak bolalo i chcislam chodzic. Podpiely pod ktg i lezec.(!) Bylam raptem na stojaco z 15 minut pod prysznicem. ja mialam 26lat i bylam potulna. na wszystko sie zgadzalam.
Ale zgrabna nóżka!Wstawiam wielka stopę Hanki [emoji7]Zobacz załącznik 767898
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom