xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Badanie palpacyjneTo ja zapytam tak. Czy oprócz usg robią wam jeszcze jakieś badania bo mi tylko usg
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Badanie palpacyjneTo ja zapytam tak. Czy oprócz usg robią wam jeszcze jakieś badania bo mi tylko usg
Gratki wizytyJa już po wizyciewszystko w normie, pan doktor zbadał moja dziewuche wzdłuż i w poprzek
26+2 waży 856g
Jedyna rzecz jaka dosyć odbiega od reszty parametrów to BPD, wychodzi o tydzień wieksze, ale nie wzbudziło to żadnego dodatkowego zainteresowania ze strony lekarza, więc mam nadzieję, że jest ok
No i co ? Tyłkiem się odwróciła, więc nawet nie było jak jej obejrzeć [emoji14] nawet ręki czy stopki nie chciała pokazać tak wierzgala [emoji14]

Super wieści.Ja już po wizyciewszystko w normie, pan doktor zbadał moja dziewuche wzdłuż i w poprzek
26+2 waży 856g
Jedyna rzecz jaka dosyć odbiega od reszty parametrów to BPD, wychodzi o tydzień wieksze, ale nie wzbudziło to żadnego dodatkowego zainteresowania ze strony lekarza, więc mam nadzieję, że jest ok
No i co ? Tyłkiem się odwróciła, więc nawet nie było jak jej obejrzeć [emoji14] nawet ręki czy stopki nie chciała pokazać tak wierzgala [emoji14]