Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że każdy lekarz zawraca uwagę na wszystkie najważniejsze aspekty ciąży i malucha (a przynajmniej mam taką nadzieję) i jeśli nie widzi nic niepokojącego to po prostu nie o wszystkim mówi. pewnie gdyby chciał omawiać wszystko, to wizyta trwałaby z pół dniaSzczególnie, że jedno zdanie lekarza czasem = 10 pytań pacjentki.
![]()
Ja tez dzisiaj mialam usg. Lux który masz tydzień? Bo kojarze ze jakos podobnie do mnie. U mnie 26+0 I wazy 996 gram I teraz sie zastanawiam czy to nie za duzo![]()
Dzień dobry !
To i ja się chętnie z Wami porównam, dzisiaj będzie usg, a aktualnie jest 26+2![]()
u mnie 26+0 Zosia ważyła 990 gram
U mnie jeszcze bezimienny Synal w 25+3 ważył 920 gram![]()
Na kazdej wizycie od 26 tyg ktg badanie moczu cisnienia wazenie pobranie krwi na poziom hemoglobiny plus maja tam w poszczególnych tyg jak badanie na chlamydie itd itd. Potem badanie na fotelu szyjka i jak powieksza sie macica i usg teraz co dwa trzy tyg.To ja zapytam tak. Czy oprócz usg robią wam jeszcze jakieś badania bo mi tylko usg

To ja zapytam tak. Czy oprócz usg robią wam jeszcze jakieś badania bo mi tylko usg
Moj jeszcze bezimienny hihihiCzyli moj Maks idzie rowno z Zosia &... &Lucky synka imienia nie pamietam
26tc 950g