Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po wizycie
Dziecko nr dwa w ciągu dwóch dni zmieniło ustawienie i jest głową w dół. Mamy dwóch panów ułożonych wzorowo do porodu SN. Rodzimy 17.11.
Nie muszę już przyjeżdżać dwa dni wcześniej na sterydy. Mam wdrożyć w życie sex
Dzieci duże jak na bliźniaki. Mają 3100 i 2700 przy czym pierwszy wynik może być zaklamany w górę z powodu tego, że główkę mierzona po skosie ( głową w kanale rodnym).
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
K8sad super wieści!!!
Tuiles a do jakiego tętna dochodzi, u nas przy mega intensywnym ruszaniu nawet do 185 ale lekarze nic nie mowia ze dużo, ogolnie ma zawsze kolo 150
Super wieści! Jak on tam znalazł na tyle miejsca, żeby się przekręcić? czułaś kiedy to zrobił?po wizycie
Dziecko nr dwa w ciągu dwóch dni zmieniło ustawienie i jest głową w dół. Mamy dwóch panów ułożonych wzorowo do porodu SN. Rodzimy 17.11.
Nie muszę już przyjeżdżać dwa dni wcześniej na sterydy. Mam wdrożyć w życie sex
Dzieci duże jak na bliźniaki. Mają 3100 i 2700 przy czym pierwszy wynik może być zaklamany w górę z powodu tego, że główkę mierzona po skosie ( głową w kanale rodnym).
Ponoć dwujajowe.OOOO jaaaaa! Super wieści!!!!!!!A wiadomo czy to są bliźniaki jednojajowe czy dwu?
U nas niemal tak samo, średnie tętno to 150. Przy wygibasach do 180 potrafi skoczyć. Nie usłyszałam, by było coś nie tak.
Widzisz, a tak sie zamartwialas tym cc! A mowilam, ze sie przekreci![emoji14]
Przecież oni plum i wyskoczą. Ksad już rodziłaK8sad a ja cie podziwiam, ze chcesz sn przy blizniakach .... Naprawde szacun !
![]()
Superpo wizycie
Nie muszę już przyjeżdżać dwa dni wcześniej na sterydy. Mam wdrożyć w życie sex![]()