reklama
nie nie to nie prenatalne .ladny robaczek! gratulacje. to juz prenatalne?
...dobra doczytalam ze tak
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
31,05 mam wizyte dopiero
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Poród wcale nie jest taki straszny [emoji4] i tak sie to zapomina w momencie gdy przytulasz swoje malenstwo [emoji6]Ja się jeszcze zastanawiam nad porodem, pewnie będę się zastanawiać do samego końca, ale mój P. chce bardzo być przy mnie. Ja jestem przerażona, boję się po prostu porodu jak niczego innego na świecie. Myślę, że jeśli rzeczywiście było mi ciężko to chyba bym go tam zabiła![]()
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane tez nie mozna mowic ze maz jak sie nie zdecyduje byc przy nas przy porodzie to jest zlym czlowiekiem. Rozni sa ludzie. Ja wiem ze moj maz mnie bardzo kocha, i my sie siebie ani nie wstydzimy ani nie krepujemy. I nie mowie tu tylko o puszczaniu bąków przy sobie haha. Moj maz tez uczestniczyl aktywnie w porodzie, mierzyl tetno, patrzyl jak mala sie rodzi od momentu jak pokazala sie glowka to tam stal, przecinal pepowine.. Jednak nie wyobrazam sobie zebym miala go przekreslic za to ze go nie bylo.. Tyle lat razem, tyle pieknych, dobrych i tez zlych chwil za nami.. Ja mu dalam po prostu propozycje a on sam sie zgodzil. Gdyby sie nie zgodzil, gdyby nie dal rady, to wiem ze i tak czekalby na korytarzu z pluszowym misiem dla dzidziusia [emoji4]
aneta_ck
Fanka BB :)
Kochane tez nie mozna mowic ze maz jak sie nie zdecyduje byc przy nas przy porodzie to jest zlym czlowiekiem. Rozni sa ludzie. Ja wiem ze moj maz mnie bardzo kocha, i my sie siebie ani nie wstydzimy ani nie krepujemy. I nie mowie tu tylko o puszczaniu bąków przy sobie haha. Moj maz tez uczestniczyl aktywnie w porodzie, mierzyl tetno, patrzyl jak mala sie rodzi od momentu jak pokazala sie glowka to tam stal, przecinal pepowine.. Jednak nie wyobrazam sobie zebym miala go przekreslic za to ze go nie bylo.. Tyle lat razem, tyle pieknych, dobrych i tez zlych chwil za nami.. Ja mu dalam po prostu propozycje a on sam sie zgodzil. Gdyby sie nie zgodzil, gdyby nie dal rady, to wiem ze i tak czekalby na korytarzu z pluszowym misiem dla dzidziusia [emoji4]
Nikt nie mowi o Twoim mężu przeciez. To ze ja i Antiope tak myslalysmy o swoich to inna sprawa. Zreszta moj maz sam powiedzial ze to swiadczy o małżeństwie czy maz chce byc w takiej chwili z zona czy nie. Jesli jest sie na prawde blisko to jasne ze s takiej chwili jest sie razem. Jasne sa sytuacje ze sie nie da .bo jest drugie dziecko i nie ma z kim zostawic czy jest sie chorym czy na wyjezdzie. Jestesmy ludźmi ale jeśli ja prawie umieram w szpitalu a on siedzi z w domu na kanapie to sama powiedz jak to swiadczy o facecie.

Antiope
To teraz Wam mogę powiedzieć, że napiszę coś na zamkniętym w tym temacie.Nikt nie mowi o Twoim mężu przeciez. To ze ja i Antiope tak myslalysmy o swoich to inna sprawa. Zreszta moj maz sam powiedzial ze to swiadczy o małżeństwie czy maz chce byc w takiej chwili z zona czy nie. Jesli jest sie na prawde blisko to jasne ze s takiej chwili jest sie razem. Jasne sa sytuacje ze sie nie da .bo jest drugie dziecko i nie ma z kim zostawic czy jest sie chorym czy na wyjezdzie. Jestesmy ludźmi ale jeśli ja prawie umieram w szpitalu a on siedzi z w domu na kanapie to sama powiedz jak to swiadczy o facecie.
![]()
cytrusowa85
Antiope magwa zuzzanna kciuki mocne zeby maluszki sil e I zdrowe byly&&& chwalcue sie zdjeciami&&
Uff... Dziewczyny ja juz po wizycie 
Zestresowałam sie na badaniu bo okazało sie ze wypiłam za mało wody i nie dało się nic zmierzyć. Musiałam wyjść, wypic 4 kubki i wejść jeszcze raz. A i tak dzidzia leżała do nas tylem, dopiero po paru potrząsaniach udalo sie zrobić zdjęcie bokiem. Dobrze ze mąż ze mną poszedł bo mało co do mnie docierało
Do tego prawie nic nie widziałam bo monitor był przekręcony w stronę lekarek. Za wydrukowanie zdjęcia musiałam zapłacić ale nie mogłabym nie miec żadnej pamiątki.
Teraz jak emocje juz troche opadły jestem super zadowolona : )))) Maluszek ma 6,3cm, wszystko jest dobrze. Widac bylo raczki, nóżki, główkę... Serduszko bije 158 bmp. Przezierność karkowa wyszła 2,5mm. Czy któraś z was wie czy to dobrze czy nie?
No i termin mi sie przesunął na dzień wczesniej. 1 grudnia
Zestresowałam sie na badaniu bo okazało sie ze wypiłam za mało wody i nie dało się nic zmierzyć. Musiałam wyjść, wypic 4 kubki i wejść jeszcze raz. A i tak dzidzia leżała do nas tylem, dopiero po paru potrząsaniach udalo sie zrobić zdjęcie bokiem. Dobrze ze mąż ze mną poszedł bo mało co do mnie docierało
Teraz jak emocje juz troche opadły jestem super zadowolona : )))) Maluszek ma 6,3cm, wszystko jest dobrze. Widac bylo raczki, nóżki, główkę... Serduszko bije 158 bmp. Przezierność karkowa wyszła 2,5mm. Czy któraś z was wie czy to dobrze czy nie?
No i termin mi sie przesunął na dzień wczesniej. 1 grudnia
Załączniki
reklama
madzia.ch.1995
Gratulacje
a który masz tydz?