reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudnióweczki u lekarza

ok. dzieki. pewnie odpowiadalas na zamknietym a ja tam nie mam kluczy:) czuje niepewnosc przed tym badaniem bo poza "zwykla" niepewnoscia przed wizyta denerwuje sie ze ide na nfz do przychodni przyszpitalnej (zyczenie mojej gin)... boje sie ze zle na tym wyjde, nie wiem jaki maja sprzet i pewnie jakis przypadkowy lekarz mi sie trafi. zaluje ze sie zgodzilam. no ale teoretycznie w przychodni przy szpitalu powinien byc dobry sprzet i lekarze?

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Raczje powinni mieć dobry sprzęt ale nie wiem jak to w Polsce jest. Na szczescie bylam w szpitalu tylko po narodzinach ;) u nas maja super usg na czyms w stylu izby przyjec. Nie wiem jaki tego jest odpowiednik po polsku.

A z tym pecherzem to Was podziwiam. Ja muszę isc siku przed badaniem bo bym rady nie dala jak by mi przycisnal głowice albo zbadal ginekologiczne:D nic nigdy nie mowi doktor o pęcherzu wiec chodze sikac zawsze przed :)
ok. dzieki. pewnie odpowiadalas na zamknietym a ja tam nie mam kluczy:) czuje niepewnosc przed tym badaniem bo poza "zwykla" niepewnoscia przed wizyta denerwuje sie ze ide na nfz do przychodni przyszpitalnej (zyczenie mojej gin)... boje sie ze zle na tym wyjde, nie wiem jaki maja sprzet i pewnie jakis przypadkowy lekarz mi sie trafi. zaluje ze sie zgodzilam. no ale teoretycznie w przychodni przy szpitalu powinien byc dobry sprzet i lekarze?

reklama
U mnie sama poradnia przyszpitalna jest bardzo kiepsko wyposazona, tam nawet usg nie ma w gabinecie. Natomiast pracownia usg w tym samym szpitalu jest bardzo dobrze wyposażona. Mają wysokiej klasy sprzęt, i nawet nie najstarszy bo jest też opcja widoku 3d, która bardzo cieszy rodziców.

Antiope zuzzana piekbe wiesci super ze maluchy tak fajnie rosna.

Karela anio Joshi za has za jutro oby tez takie dobre wiesci byly u nas!

Ja też już po badaniu. Pani doktor bardzo sympatyczna. Maluszek o tydzień starszy ma 7,5 cm. Po sprawdzeniu wszystkich wymiarów prawdopodobieństwo wad spadło, jednak nie mam konkretnych liczb, bo będę je miała dopiero po wyniku z badania krwi. Na razie pani doktor nie widzi żadnego powodu do zmartwienia. Podpytałam panią doktor o nuba i ona mówi, że nie bardzo chce po nim prognozować, ale stawiałaby raczej na...chłopca. Ale mówi, że jak najbardziej może się jeszcze okazać, że dziewczynka. No ale mój D już się cieszy, że będzie miał drugiego synka. Ja nie tracę nadziei. Płytka ze zdjęciami niestety 50 zł. Zdjęcia wrzucę na zamknięty.
Agucha wpisz mi proszę połówkowe na 8 lipca 17.00
Gratulacje[emoji5][emoji5] Dobre wiesci!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

gratuluje wszystkim zbiorczo. przede mna jeszcze ten stres za 6 dni:(
ponawiam pytanie: czy to regula ze sie usg przez brzuch robi na pelnym pecherzu? bo ja tylko ginekologiczne mialam do tej pory i nie wiem a nie chce generycznego zawalic

mi kazali byc najedzona najlepiej cos slodkiego zeby dziec byl ruchliwy

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry