xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Badanie palpacyjneTo ja zapytam tak. Czy oprócz usg robią wam jeszcze jakieś badania bo mi tylko usg
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badanie palpacyjneTo ja zapytam tak. Czy oprócz usg robią wam jeszcze jakieś badania bo mi tylko usg
Gratki wizytyJa już po wizyciewszystko w normie, pan doktor zbadał moja dziewuche wzdłuż i w poprzek
26+2 waży 856g
Jedyna rzecz jaka dosyć odbiega od reszty parametrów to BPD, wychodzi o tydzień wieksze, ale nie wzbudziło to żadnego dodatkowego zainteresowania ze strony lekarza, więc mam nadzieję, że jest ok
No i co ? Tyłkiem się odwróciła, więc nawet nie było jak jej obejrzeć [emoji14] nawet ręki czy stopki nie chciała pokazać tak wierzgala [emoji14]
Super wieści.Ja już po wizyciewszystko w normie, pan doktor zbadał moja dziewuche wzdłuż i w poprzek
26+2 waży 856g
Jedyna rzecz jaka dosyć odbiega od reszty parametrów to BPD, wychodzi o tydzień wieksze, ale nie wzbudziło to żadnego dodatkowego zainteresowania ze strony lekarza, więc mam nadzieję, że jest ok
No i co ? Tyłkiem się odwróciła, więc nawet nie było jak jej obejrzeć [emoji14] nawet ręki czy stopki nie chciała pokazać tak wierzgala [emoji14]