reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
wiecie co tak się dzisiaj darła cały dzień że jak zapukal facet ze spółdzielni to pomyślałam czy czasem mi jej ktoś nie przyszedł zabrac z opieki bo sasiedzi zgłosili żę dziecko cały dzień płacze
Dobra ale koniec juz ja sie upiję a Maja mam nadzieje wreszcie przestanie a poza tym tatus zaraz przyjdzie
Dobra ale koniec juz ja sie upiję a Maja mam nadzieje wreszcie przestanie a poza tym tatus zaraz przyjdzie
Zaczelam nadrabiac ale sie poddalam po kilku stronach
MOje malzenstwo jest z wpadki,ale ta wpadka tylko przyspieszyla dojscie do tego malzenstwa.Bo planowalismy na kiedys tam....
MI troche przeszlo z ta hania i doszlam do wniosku ze jednak mnie kocha i nawet zjadla polowe sloiczka owockow(a to juz sukces)!!!I bawila sie ze mna grzecznie!Juz jestem happy.
Ewela ja te czasem mysle o jednym z moich bylych darze go sentymentem,ale tak kocham Pawla,ze łoj!Denerwuje mnie czasem ale idzie wytrzymac.Mysle ze Wy tez si e kochacie!! Jak Go zobaczylas to Ci sie troche wrocilo,ale moze przejdie.Moze sie myle.
Tyle naipsalyscie ze zapomnialam...
Gochna-wszystkiego najlepszeo staruszko!!!
No i dziewczynki oczywiscie dziekuje za ady i slowa pocieszenia!
MOje malzenstwo jest z wpadki,ale ta wpadka tylko przyspieszyla dojscie do tego malzenstwa.Bo planowalismy na kiedys tam....
MI troche przeszlo z ta hania i doszlam do wniosku ze jednak mnie kocha i nawet zjadla polowe sloiczka owockow(a to juz sukces)!!!I bawila sie ze mna grzecznie!Juz jestem happy.
Ewela ja te czasem mysle o jednym z moich bylych darze go sentymentem,ale tak kocham Pawla,ze łoj!Denerwuje mnie czasem ale idzie wytrzymac.Mysle ze Wy tez si e kochacie!! Jak Go zobaczylas to Ci sie troche wrocilo,ale moze przejdie.Moze sie myle.
Tyle naipsalyscie ze zapomnialam...
Gochna-wszystkiego najlepszeo staruszko!!!
No i dziewczynki oczywiscie dziekuje za ady i slowa pocieszenia!
dziękuję Wam wszystkim dziewczynki za zyczonka :laugh: oj Magduś zebys wiedziała ze stara d... juz ze mnie ;D ;D ;D nie ma co świętować : ale ja sie młodo czuję :laugh:
faktycznie niektóre to sie dzis powsciekały z tym pisaniem
a ja w tym tygodniu mam spokój z dzieciątkiem, tatuś sie produkuje, jak juz siedzi w domu z tą połamaną noga i niewiele z niego pozytku to przynajmniej zacieśnia więzi z córką :laugh: ale tez juz przerabiałam histerię a cierpliwość u mnie tez szybko sie kończy, najczęsciej pomaga odwrócenie uwagi, a juz ostatecznie wyjście na dwór
faktycznie niektóre to sie dzis powsciekały z tym pisaniem
a ja w tym tygodniu mam spokój z dzieciątkiem, tatuś sie produkuje, jak juz siedzi w domu z tą połamaną noga i niewiele z niego pozytku to przynajmniej zacieśnia więzi z córką :laugh: ale tez juz przerabiałam histerię a cierpliwość u mnie tez szybko sie kończy, najczęsciej pomaga odwrócenie uwagi, a juz ostatecznie wyjście na dwór
Paula25
szczęśliwa :)
Aśka już zgłaszam Cie do administratorki i pewnie Martusia też by chciała od razu być zgłoszona i mieć dosęp do zdjęć???
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Asia to sie pobaw z Majusią a nie siedzisz cały dzień na bb ;D żartuję oczywiście i bardzo współczuje...Kacperek też czasami jest marudny i albo jest wtedy śpiący albo właśnie chce sie ze mną pobawić.
Podziel się: