reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:crazy: sory że tak z marsowa miną zaczynam, ale się wkurzyłam.
Umówiłam się ze znajomą na spacer z dzieciakami, ale że jej Pociecha jest dośc marudna i trzeba robić jakieś tam specjalne podchody do ubierania i wychodzenia, więc się umówiłyśmy że puści mi sygnał jak będą wychodzić. Umawiałyśmy się z 5 godzin temu, że zaniedługo zadzwoni. No i siedze jak ta ciućma i czekam już bym mogła pójśc na jeden spacer w tym czasie. A jeszcze Wiktor teraz zasnął. Ech.

O nowa Grudnióweczka a ja tak marudzę :zawstydzona/y:
Witaj Babygirl :-):-):-)

Paula biedactwo, wracaj szybko do zdrowia!!!
Kasia no właśnie może to nie zatrucie :-);-):-p
TRZYMAMY KCIUKI MOCNO I WYSYŁAM PRZYTULASKA OD WIKTORKA DLA OLISIA!

reklama
Magda to może juz teraz umów się z koleżanką na jutro;-):-)
No właśnie tak marudzić...a tu nowa koleżanka czyta...:rofl2:

a mój maradek zasnął...i kurcze już drugi raz poleciała mu ze śliną krew.Minimalna ilość, no ale ja juz cała w nerwach... to chyba z dziąsełek:baffled:

Dotka, to napewno z dziąsełek :tak: A co do tych nerwów to im bliżej wizyty tym mi bardziej żołądek ściska, a za 15 minut musimy wychodzić:baffled:

DotaZ krew?? Nigdy mi się to nie zdarzyło. A gdyby tak było to bym chyba poleciała do lekarza no chyba że byłabym pewna że to z dziąsełek.

A mój Tadeuszek dziś jest nie do zniesienia. Ciągla marudzi i nic mu nie pasuje.:crazy::crazy::crazy: Dobrze że chociaż Staś jest grzeczny:tak::tak:
A jutro jadę do fryzjera:) Może wreszcie będę mieć fajną fryzurkę inną niż od kilku lat:-):-)

Dziewczyny Wy mnie tu nie straszcie,no!:crazy::crazy::crazy:
Jutro mamy wizyte kontrolną to zapytam...ale wydaje mi się, że to dziąsła...

No Weroniczka to powodzenia u fryzjera,a jakaś koncepcja czy idzieś spontanicznie?
Magda a co Ty kobieto wkońcu wybrałaś?:-p

:-p to Wy wybierałyście (na Was spada odpowiedzialność za mój ewentualny rozwód :-):-p) pewnie będzie jakaś wariacja trójeczki :-)

reklama
Do góry