reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

widzę że tutaj już mało kto przebywa bo zapewne wszystkie jesteście na wątku zamkniętym:-( Szkoda bo już nie mam z kim tutaj porozmawiać:no:
no ale trudno.
Ja sobie wczoraj wreszcie kupiłam dwie pary spodni i teraz będę miała w czym chodzić:-) tak żeby i mnie i dzidziusiowi było wygodnie:-) i miło. No i będę wyglądała jak człowiek:-)

reklama
Witajcie!!!

Weroniczka ja np. ostatnio mam kiepskie samopoczucie i co usiądę do komputera to mnie zaraz mdli....
A jakie kupiłaś sobie spodnie, ciążowe? bo ja właśnie szukam...i nie wiem jakie będą dobre, fajnie by było kupic takie na dłużej.;-)

papappa

Dota, odwiedz HOUSE I PROMOD, ja kupilam fajne i niedrogie spodnie lniane ktore potem bede mogla nosic po ciazy.Jeszcze jakos sie mieszcze w jedne z moich jeansow, ale ledwo ledwo, no i wygladam w nich raczej smiesznie:no:wszystkie podkoszulki sa juz za krotkie, 3/4 brzuszka zakrywaja, fajnie na plaze ale raczej do pracy tak z odslsonietym brzucholem nie bede chodzic:-)

Cześć dziewczyny;-) Kilka dni się nie odzywałam ale to przez to zamieszanie wokół wyjazdu mojego lubego , wyjeżdza w sobote za granice do pracy:-( (na 2 miesiące) i tyle jest roboty , zakupy zakupy i jeszcze raz zakupy a bo to spodni nie ma a bo to skarpetek za mało itp:tak:i tak jakoś wyszło że po codziennym maratonie sklepowym nie miałam siły nic nawet napisać:confused:

Aha a druga sprawa to taka że wczoraj odbyły się nasze ZARĘCZYNY oficjalnie od wczoraj mam Narzyczonego:-):-):-) Dostałam piękny pierścionek;-) na który non stop sie patrze bo tak mi sie podba;-):-):-Di jestem heppy jedyny ból to ten jego wyjazd:-(:wściekła/y:zbliża sie wielkimi kropkami:-(

A tak ogólnie jak samopoczucie ? Bo u mnie ok , oprócz wiecznego głodu i zachcianek ;-)Aaaa zapomniałabym wczoraj przelotem poczułam jakiś brzydki zapach z za okna i zaliczyłam pawika :szok: a już z miesiac nie mam takich niespodzianek a tu wczoraj pach i już:sorry2: :-D no ale mam nadzieje że to była jednorazowa akcja:-)

Doticzka GRATULACJE!!!! :-)
Zaręczyny to ważne i niezapomniane wydarzenie:tak:
teraz poświęcaj na maxa swój czas narzeczonemu a jak wyjedzie to bedziesz miała czas na ploteczki tutaj:-D

papa

dotaZ spodnie to chyba na lato takie z pasem pod brzuch bo chłodniej. Jak byłam w ciąży ze Stasiem to miałam takie ze specjalnym pasem elastycznym na cały brzuszek ale to było w zimie a teraz podejrzewam że ugotowałabyś się w takich:-)

dotliczka bardzo się cieszę że się zaręczyłaś. Pamiętam jak ja chodziłam dumna i wciąż patrzyłam na mój pierścionek zaręczynowy. Był najpiękniejszy na świecie mimo że bez kamieni szlachetnych i itp. bzdurek. Zresztą do dziś go noszę mimo że od tego czasu minęło już przeszło pięć lat. Nie rozstaję się z nim podobnie jak z obrączką:-) A może nam zdjęcie prześlesz pierścionka byśmy mogły go zobaczyć?:-) I razem z tobą się zachwycać:tak:

Witam

widzę że tutaj już mało kto przebywa bo zapewne wszystkie jesteście na wątku zamkniętym:-( Szkoda bo już nie mam z kim tutaj porozmawiać:no:
no ale trudno.

Weroniczka...swietnie cie rozumiem, choc ja teraz u rodzicow przebywam i nie mam dostepa do kompa bo brat siedzi i pisze prace mag....jesli zostaniemy przyjete do klubu to bedzie nam razniej i tam bedziemy o wszystkim pisac

Soida...biedactwo, uwazaj na siebie
Doticzka..ogromniaste gratulacje:tak:...ja to przezywalam rok temu...wspaniale uczucie

u mnie albo slonce swieci albo chmury
dzis bylam z mala na badaniu bioderek i jest wszystko oki, teraz mamy sie pokazac jak mala juz bedzie samodzielnie chodzic
ja padam, bo u rodzicow nie mam lozeczka dla malej i mala spi ze mna...dziewczyny..jak ona moze sie rozpychac...totalna masakra...raz mam jej nogi przy buzi, raz ma tylek w gorze, takie pozy przybiera ze szok...a ja przez to niewyspana chodze bo ona mnie caly czas budzi...no ale do czwartku i wracam do siebie

reklama
asmodis wiem co masz na myśli pisząc o wierceniu się dziecka podczas snu. Mój synek tak strasznie wędruje przez sen że prawie codziennie spada z materaca na którym śpi o wymiarach 120x 160. A on sam mierzy zaledwie 86 cm.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry