reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

już nie mogę. wcale mi siły nie wróciły mimo upływu dnia a myślę że wręcz przeciwnie. Czuję się fatalnie. I do tego jeszcze boli mnie brzucho. nie wiem czy nie chwyciłam grypy jelitowej bo to u mnie częsta przypadłość a teraz takowa panuje:-(

reklama
A mnie głowa cholernie boli, generalnie humor jest ok, ale przez tą głowę pewnie niedługo się popsuje ;-)
Na dodatek czuje jakby takie fale w brzuchu, jakby coś mi z jednej strony brzucha na drugą się przelewało, może to już maluch zaczyna szaleć tak na maksa...

Witajcie!!!:-)

Aneczko a jeśli można zapytać w jakim szpitalu byłaś?

No i jaki teraz bierzesz pod uwagę....ja mam taki mętlik w głowie, chociaż na dzień dzisiejszy to będę chyba w Klinicznym....

DotaZ ja rodzilam w Wojewodzkim a teraz mysle o Klinicznej albo Zaspie.Kliniczna jest chyba teraz po remoncie albo jeszcze w trakcie wiec warunki, ktore byly slabe powinny byc teraz spoko.Sama narazie nie jestem jeszcze jednak zdecydowana:dry:

dziewczyny mam do was pytanie? Czy możemy teraz uzywać samoopalacza? Nie zaszkodzi to maleństwu? Bo wiecie ja mam nogi blade jak chol... i wcale się nie chcą opalić i wyglądają śmiesznie.:tak:

Ja myśle, że spokojnie można używać samoopalacza, tymbardziej na nogi. Niewiem czy niema przeciwskazań do smarowania brzucha ale reszte ciała to ja mysle, że bez problemu...

reklama
ja tylko sie przywitam...jestem teraz u rodzicow i nie moge tak pisac bo brat prace mag pisze i komp zajety..jak tylko bede mogla to bede zagladac

zycze milej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry