Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
i ja witam wieczorkiem pochwale sie moja laska potrafi ze 3 min sama siedzies bez oparcia narazie tylko tyle bo mocno sie do przodu sie wychyla;-);-);-);-):-):-):-):-):-)
my tez bylismy na spacerku i lecimy sie kapac
SYLWIA GRZECHOTKA jak tam mezusie was poleczyli se........ hihihi
Paula ta twoja Julcia to zdolniacha szacuneczek
moja dwiazda niezwykle spokojna twutwu ciagle se siedzi i gada
och jak ja uwielbiam jak ona jest taka radosna i bekowa cały czas bym tak chciała
No widzisz Elcia!!! Oliwka wynagradza Ci gorsze chwile swoją radością.
No i gratki dla niej... Sama siedzi... suuuuper!!!
Julka już prawie godzinę śpi :-) wykąpana, najedzona...
U mnie był dziś odpust, jak co roku 13 czerwca i kupiłam Julii balona z helem. Ale do niego pieje!!!
Dziewczyny ale zdolne macie dziciaczki:-):-):-) No ale inne by nie mogły byc
Marcelowi ostatnio najlepiej to wychodzi ślinienie się Ja już nie mogę normalnie litrami się tego leje powinnam zamontowac mu taki odkurzacz jak u denetysty mają
Kibicki czy wiecie że ten sędzia to mieszka jakieś 70kilometrów odemnie czy mam tam pojechac i przekazac coś od Was??
sylwia mój też producent sliny na skalę światową musze mu śliniaki zakładać takie bawełn iane i zmieniam przynajmniej 2 razy dziennie bo tak całe ubranie było by mokre
a dzis cwaniaczek już niby usnął ja wyszłam z pokoju a tu po 15 mni słysze pozytywkę obudził się i puścił sobie muzyczkę heheh
a ja sama zostałam R pojechał zrobić papa koledze który odlatuje do angli ale kurcze zapomniał białej chuseczki żeby pomachać