• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Joanna, no to Ksawery pewnie jest rozpieszczany przez ciocie;-):-) I dobrze! Zwlaszcza, ze nici ze spacerku, to cos sie dziecku od zycia nalezy;-):-D
A u nas w koncu wymarzona pogoda :) Nadal bardzo cieplo i slonecznie , ale do tego wiaterek i fajne powietrze (i oby tak zostalo!) - a moje pomidory na balkonie rosna jak szalone!:-)
Elcia, Kaya jeszcze nie ma specjalnie napuchnietych(albo ja tego nie widze), czy czerwonych dziaselek...Moze u Oliwki zabki juz bliziutko i skonczy sie ten ciezki okres?:tak::-)

reklama
SYLWIA co do ciebie to nie masz w poblizu szwagra albo sasiada tak jak grzechotka hihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mam szwagra ale biedny ma dopiero 15 lat:-p:-p:-p:-p;-);-);-)

.wybaczycie i przyjmiecie nas z powrotem?

A kim Ty jesteś???:-p:-p:-p;-);-);-)

Wiecie co? Ja mam dwa tygodnie żeby spakowac siebie i małego ma wyjazd do Polski i na spakowanie całego domu:szok::szok::szok: bo od 1 lipca idziemy do nowego domu. A ja siedzę i klepię na komputerze:-p:-p Jak narazie to spakowałam graty z jednego regału i było tego 4 kartony:szok: Ech, no i pouczyc by się przydało:-p:rofl2:

dota moja siostra miala identyczna sytuacje. zglosila to do banku szybko i oni pod koniec dnia zrobili przeliczanie pieniedzy w bankomacie i sie zgadzalo z jej wersja i wszystko skonczylo sie pieknie jak w bajce :) mysle ze u ciebie tez tak bedzie i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie :))
wybaczcie ze nie odpisuje reszcie ale wszystko mnie boli :))
prosze sie na mnie skarzyc do mnie :)

my po spacerze maruda marudził trzeba bvył wracać już mi się nawet reagowac nie chce jeszcze na spacer z psem na smyczy bo ten wariat (pies znaczy się ) wytarzał się wczaoraj w jakiejś padlinie śmierdział okropnie trzeba było go prać a dziś już nie mam ochoty go kąpać drugoi raz więc na smyczy był wyobrażacie sobie wózek z wrzeszcżacym marudą i pies ciągnący z całych sił zmęczyłam si,ę:baffled::-D

Wszystkiego naj, naj dla Kajuni i Łukaszka!!!

A zajrzyjcie zaraz do galerii! Wrzucę za moment fotki... Normalnie umieram ze szczęścia!!!
Jula mi zaczyna raczkować :-D:-D:-D
No i jak Zaki Eweliny robi ruchy posuwiste, jakie to śmieszne:laugh2::laugh2::laugh2:

No i dostała mi dziś jakiegoś kataru!!! :no::no::no::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka wszystkim grudniaczkom i ich mamuska :-);-):-D:-p:laugh2::rofl2::happy::happy2::blink:

my dzis bylismy na 5 godzinnym spacerku i bylo na prawde fajnie, Zaki przespal 2 godzinki a poznijej ogladal samochody, ja mysle ze jak zdecydujemy sie na zmiane naszego autka to poprosimy synka zeby wybral co mamy kupic bo on znawca bedzie; mamy fajne fotki z dzisiejszego spacerku wiec zaraz je wrzucimy na odpowiedni watek :tak::tak::tak:

Paula ja juz wczesniej mowilam ze oni do siebie pasuja ;-);-);-)

dotaZ mam nadzieje ze wszystko uda sie rozwiazac pomyslnie :tak::tak::tak:

a moje dziecko padlo po spacerku i zamiast teraz sie kompac to on teraz spi :szok::szok::szok: chyba sie bedziemy kompac o 12 w nocy :no::no::no:

a ja bede dzis w nocy ogladac romansidla Danielle Steal (nie pamietam czy tak sie pisze) bo poczytalam juz pare ksiazek wiec teraz chce filmy zobaczyc

wszystkim dzieciaczkom i ich rodzica zycze milego wieczoru

reklama
Mam dosłownie sekundeczkę więc po szybkim "przeleceniu" wiadomości my również chcielibyśmy dołączyc się do życzeń dla
KAJUNI i ŁUKASZKA.

DZIECIACZKI ROŚNIJCIE ZDROWO A SWOIM MAMUSIOM DOSTARCZAJCIE SAMYCH RADOŚCI.

Kolorowych snów Miśki. Dobranoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry