• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no najlepiej jest gotować na parze bo wtedy wszystkie dobre witaminy i minerały zostają w środku ale ja nie mam takiego urządzenika więc gotuję w wodzie ale tylko w szklance wody a potem wlweam to do jedzonka oczywiście tylko z warzyw i ziemniaki gotuje oddzielnie i mięsko oddzielnie
tak jak mówiłam że tylko czytałam że 2 tyg ale może różne są zdania jak zresztą ze wszystkim:-D

a tak z innej beczki to mnie tez głowa boli a R w parcy heheheh a nawet miłego sąsiadanie mam same staruchy heehe
i w ogóle się źle dziś czuje :(((((

reklama
Dziewczyny mam sprawę.....może któraś się orientuje.:confused:
wypłacałam pieniadze z bankomatu i nie wypłacił mi tyle pieniedzy co chciałam....ale na koncie mam mniej o całą "niby " wypłacona sumę....wypłacił mi mniej...czy można coś zrobić??? na pewno mogę zgłosić, że bankomatu szfankuje.....
Ach...piatek trzynastego....hehehhe;-):-D

co do jedzonka to ja jeszcze nie gotuje
a co do bólu głowy .......hm Grzechotka jak nie gustujesz w sasiadach to musisz czekac na meza a SYLWIA co do ciebie to nie masz w poblizu szwagra albo sasiada tak jak grzechotka hihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dotka mi sie tez wydaje ze mozna to udowodnic przeciez bankomaty tez rejestruja ile kto wybiera i ile pozostało w bankomacie kasy leccie do banku
a mówiłam UWAGA 13 PIATEK:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dota ty lepiej zadzwoń tam od razu jak najybciej bo potem ci powiedzą że wybrałaś tyle ile potrzeba no nie wiem ale czym prędzej tym lepiej

widziałyście co dzisiaj się dzieje na naszej klasie u mnie cały czas pojawiają sie zdjęcia tego sędziego np
0259814962.jpg

chyba przesada ale facet sobie przeskrobał u Polaków

ale sąi gorsze ale nie będę wklejać bo wstyd

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuje!!!!!:-)
Rzeczywiście składa sie reklamacje pisemna do swojego banku.....czyli bedzie chyba ok.....:tak:

No a z tym sedzią tez to widziałam....na nk ...hehehe;-)

reklama
... niesmiało macham do Was na "Dzień Dobry"...
minął ponad miesiąc jak się nie odzywałam
nadrobić się nie da ;-(

wybaczycie i przyjmiecie nas z powrotem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry