• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
co mam wcisnac jak poprzestawialy mi sie literki na klawiaturze zanmiast z mam y i inne tez pomieszaly sie calkiem

Grzechotka na dole na pasku zadań, po prawej stronie masz taką malutką klawiaturkę. Musisz na to kliknąc i powinnaś miec dwie opcje do wyboru: Polski albo Polski(214) to zaznacz "polski". Tak to przynajmniej u mnie wygląda:tak: Czasami też się tak u mnie dzieje że "y" i "z" się mieszają

urodziny4.gif

Buziaki dla Kai i Łukasza na pół roczku

Elcia dzisiaj mnie głowa boli:-( i nie ma męża żeby się wyleczyc:no:

hej mamuśki.
Ja na temat meczu się nie wypowiem bo wszyscy widzieliśmy co się stało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Grzechotka mi się też tak czasem z literkami robi i wystarcza zresetowanie komputera. Może i tobie pomoże.

A u nas Tadeuszek dał mamusi pospać bo wstał dopiero po 8:tak::tak::tak: Ale i tak jestem śpiąca i zmęczona. Na całe szczęście dziś jedziemy na weekend na wieś to sobie troszkę odpocznę:tak::tak::tak: chyba;-);-);-)

Weroniczka odpoczywaj ile się da:tak: To jest rozkaz od wszystkich grudniówek:rofl2:;-)

Wiecie co ja czasmi mam wrażenie, że te nasze dzieci czują jak jest z nami cos nie tak:tak: Tzn jak jakoś bardzo źle się czujemy to one nad wyraz grzeczne są wtedy:tak: Przynajmniej u mnie tak jest:tak:

ach Weronika - gratuluję przyczyny nowego suwaczka;-) i trzymam kciuki:happy2:
i maiałąm pytanie do Was ale skleroza, więc:
Jak to jest z przygotowywaniem posiłków dla naszych maluszków i z zamrażaniem na potem? Czy nie tracą za wiele witamin itp? kurcze bo już bym chciała coś pogotować, ale nie wiem czy to warto jeśli wszystko co wartościowe zniknie?. Jeśli coś wiecie na ten temat to skrobnijcie...

apropo wczorajszego meczu
0259620484.jpg

daszka ja zamrażam jedzenie w słoiczkach po gotowych daniach można trzymać zamrożone przez 2 tygodnie najlepiej wszystko też zależy od temperatury w zamrażalce w takich domowych do 2 tyg tak czytałam

Daszka jeśli chodzi o zamrażanie to Grzechotka ma rację:tak: A samo gotowanie to najlepiej na parze wtedy wszystkie wartości nie uciekają do wody:-) Ja na początku tez chciałam mrozic ale teraz to gotuję w małych porcjach, tak że mam na dwa obiadki. Bo co to za problem obrac kilka jarzynek i wrzucic do tej maszynki. Chwila moment i już jest:tak: Ale ma też słoiki tak na wszelki wypadek:tak::-)

mnie zawsze wychodzi tak na 4 obiady jeden je w dniu gotowania jeden do lodówki na następny dzień i dwa zamrażam więc i tak długo nie stoją:-D

powiedzci czy wasze dzieci lubią smoczki bo mój od tygodnia wypluwa notorycznie smoka zaciska usta i nie chce
nie żeby mnie to martwiło raczej to pozytyw ale dziwi mnie to

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry