• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kibicujemy kibicujemy

najwazniejsze ze jak dla niemiec strzelaja polacy to chociaz dla polski brazylijczycy dlatego wygrywamy, no ale przydalo by sie jeszcze strzelic jedna albo dwie bramki

WERONICZKA podoba mi sie suwaczek GRATULUJEMY !!!

Dołaczam się do dziewczyn Weroniczka!!! Suwaczek przecudowny!!! Też bym taki chciała, ale jeszcze poczekam, niech nam Julia podrośnie.

uffff.... właśnie skończyłam pisać mężowi wypracowanie do szkoły o Wojnie Stuletniej... blleeee...

Witam.

Weroniczka widze piekny suwaczek. Gratuluje Ci serdecznie i trzymam kciuki za zdrowa i sliczna córcie :tak::tak::tak:.

No i drugie autko kupione :tak::tak::tak:. Mam nadzieje ze bedzie wszystko OK. Kjurde ale to jest dlugi samochod :szok::szok:. Ten drugi moj jest 3 drzwiowy wiec jest krotszy a ten 5 drzwiowy i kombi. Wreszcie bo z jednym bylo nam ciezko bo R mnie wozil do pracy i potem po mnie jezdzil i musial brac Kubunia ze soba. Jeszcze jak cieplo to jakos bylo ale w zime bylo by go szkoda tak ciagac. Poza tym bede pozniej wstawala i wychodzic bo spokojnie bede mogla wyjechac o 7:45 i zachaczajac o sklep zdaze na 8 do pracy bo jade do niej ok 5 min.

POLSKA GOLA :tak::tak::tak:

Dobra uciekam spac, buziaczki. Mam nadzieje ze uda mi sie czesciej do Was pisac bo bardzo mi Was brakuje :-(

reklama
No Jutrzenka pusto tu troszkę bez Ciebie i Moni...
Ja to się cieszę że mam taką pracę że mogę troszkę dorobić i siedzieć z Julcią w domku...

No właśnie MADZIA!!! :-D :-D :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry