• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześc dziewczynki.
Chciałam się tylko z Wami bardzo gorąco przywitac i pochwalic się że u nas prawie idealna nocka - w nocy tylko przez chwilkę się pokręcił ale obyło się bez koszmarów.
Życzę Wam miłego dnia i uśmiechniętej buźki.

Kaya i Łukasz - dziś obchodza swoje pół roczku! Buziaczki od Jasia z mamą:-)

Jutrzenka - combi to bardzo fajny rodzaj auta - zmiescisz wszystko. My mamy volvo combi i niestety bedziemy musieli je zmnienić za pół roku... straszny zal sie go pozbywac. i zamienic na mniejsze... Tak wiec do tego ze długie sie przyzwyczaicie, bo to tak naprawde tylko zaleta takiego auta

Grzechotka - to zgadzasz sie byc Moim prywatnym ekspertem lingwistycznym?;-) a własciwie to Jasia?Oczywiście niezobowiązująco;-) - jako doradca?:confused:

Basia - współczuje cieżkich przeżyć. Jedyne pocieszenie to może to, że nic nie będzie pamiętał z tego szpitalnego koszmaru. Pamiętaj, że dzieciecy organizm bardzo szybko sie rozwija i regeneruje - mozliwe że za jakiś czas będzie wszystko OK z tym jąderkiem. Mam nadzieję ze badania główki wyjdą pomyśllnie i szybko wszystko będzie dobrze żeby już Wam wiecej zmartwień nie przysparzał... trzymam kciuki

Wiecie co? ja tak bardzo nie kibicuje, ale jak zobaczyłam o co wczoraj na tej końcówce meczu poszło, ta koszulka i ten gol, no normalnie porażka...:no:

Dzieki Wam Cioteczkom BB katarek już prawie zniknął:-)
Ale za to ropieje oczko:wściekła/y: ale to już nie dzieki Wam ;-), zakrapiam sulfacetamidem i już jest lepiej, zobaczymy do poniedziałku - jakby co to znowu do lekarza...:baffled:
Pozdrawiam Was i miłego dnia
No i tzrymam kciuki żeby Oliwce sie polepszyło, bidulka, no Mama tez;-)

witam sie i ja
buziaczki na pół roczku
Kaya(pryzybeli) i łukaszku(soidy) sto lat
nocka u nas z dwoma pobutkami z płaczem pobutka o 4 30 i teraz wstała o 8 ,00 i narazie spoko gryzie sobie nogi:tak::tak::tak::tak::tak:
ale Polska wczoraj grała co hihi tez ogladalismy klapa na całegowiedziałam ze tak bedzie:tak::tak::tak::tak:a z Chorwacją napewno przegraja i du......
Sylwia ból przeszedł jak połozyłam sie spac i to bez pomocy T bo sie na niego wkurzyłam(szkoda słów)i poszłam sama spac a on niby zaciekawiony mecz ogladał i tak zasna w duzym pokoju a ja go nie budziłam i przyszedł spac do nas gdzies tak o 2 hehe bez przykrycia tam tak spał hihih dobrze mu tak .A dzis rano mnie budzi czy mu kanapki zrobie:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: przeprosił za swoje zachowanie to mu zrobiłam DUPEK
Baska to super ze
mały dobrze spał widzisz juz do przodu bedzie dobrze ,tez cie sciskam i buziaczki dla was ;-);-);-);-)
Jutrzenkia miło cie widziec gratuluje zakupu samochodu
Daszka fajnie ze juz katarek minał no i zeby oczko przestało ropiec

a mała juz zaczeła swoja symfonie grac a juz myslałam ze bedzie dobrze a tu d......

Ostatnia edycja:
champagne10.gif

Sto lat
i
Wszystkiego Najlepszego

na Pół Roczku
Kai i Łukaszkowi

życzy
Wiktorek i CiotkaMagdalenka

upup.gif

:-Dhehhe witamy

no porażka wczoraj co!!!!!!! ale sędzia dupek normalnie szmata

a artur boruc naszym bohaterem jest :-D

no cóż to jest football

daszka oczywiście moge doradzać jak sobie życzysz:-D
elcia mój całą noc spał na kanapie oglądał jeszcze jakieś tam bzdury i zasnąłą a ja go nie budziłam spałam sobie z Kubusiem w łóżeczku:-D

pula no prosze prawdziwa kobieta nawet wypracowanieo wojnie stuletniej umie napisać prawdziwe kobiety potrafią wszystko co:-D
magda to chyba powinna być butelka z wyskakującym mlekiem hhehhe:-D

u nas noc może być budził sie ze 3 razy ale na chwilkę a na jedzenie dopiero o 6 no coś się ruszyło wreszcie z tym przesypianiem nocy:laugh2:

a dziś jest PIATEK 13 uważajcie dziewczyny!!!!!!!!!

STO LAT DLA Kayi i lukasza

co mam wcisnac jak poprzestawialy mi sie literki na klawiaturze zanmiast z mam y i inne tez pomieszaly sie calkiem

reklama
a no własnie dzis piatek 13 UWAGA
a gdzie reszta dziewczyn spia czy co?
Dota to pewnie nie moze wstac po tej porazce Polaków hihihihihi

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry