Kaya i Łukasz - dziś obchodza swoje pół roczku! Buziaczki od Jasia z mamą:-)
Jutrzenka - combi to bardzo fajny rodzaj auta - zmiescisz wszystko. My mamy volvo combi i niestety bedziemy musieli je zmnienić za pół roku... straszny zal sie go pozbywac. i zamienic na mniejsze... Tak wiec do tego ze długie sie przyzwyczaicie, bo to tak naprawde tylko zaleta takiego auta
Grzechotka - to zgadzasz sie byc Moim prywatnym ekspertem lingwistycznym?;-) a własciwie to Jasia?Oczywiście niezobowiązująco;-) - jako doradca?
Basia - współczuje cieżkich przeżyć. Jedyne pocieszenie to może to, że nic nie będzie pamiętał z tego szpitalnego koszmaru. Pamiętaj, że dzieciecy organizm bardzo szybko sie rozwija i regeneruje - mozliwe że za jakiś czas będzie wszystko OK z tym jąderkiem. Mam nadzieję ze badania główki wyjdą pomyśllnie i szybko wszystko będzie dobrze żeby już Wam wiecej zmartwień nie przysparzał... trzymam kciuki
Wiecie co? ja tak bardzo nie kibicuje, ale jak zobaczyłam o co wczoraj na tej końcówce meczu poszło, ta koszulka i ten gol, no normalnie porażka...
Dzieki Wam Cioteczkom BB katarek już prawie zniknął:-)
Ale za to ropieje oczko

ale to już nie dzieki Wam ;-), zakrapiam sulfacetamidem i już jest lepiej, zobaczymy do poniedziałku - jakby co to znowu do lekarza...

Pozdrawiam Was i miłego dnia
No i tzrymam kciuki żeby
Oliwce sie polepszyło, bidulka, no Mama tez;-)