• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Biedna Oliwka!!! Ela podstawa to twój spokój. Jak ty się będziesz denerwowała to ona jeszcze bardziej... :tak::-(
Ucałuj ją o cioci Pauli...
A co do bólu głowy to musisz poczekać jak chcesz skorzystać z pomysłów Doty i Grzechotki... No bo szwagier to wiesz... nie bardzo chyba!!!

Przypomniało mi się teraz jak pierwszy raz trafiłam na to forum...
Pierwszy temat na jaki weszłam jest prawie na samej górze...
Uwierzcie mi że płakałam ze śmiechu. :-D:laugh2::-D:laugh2:
Jak któraś z was będzie miała kiepski humor to zapodam:-D:laugh2::-D:laugh2:

Elcia ja ja takie ząbkowanie podawałam Stasiowi granulki homeopatyczne DOGAMED BOLESNE ZĄBKOWANIE. Nam się świetnie sprawdziły i ja Tadeuszek też tak będzie ząbkował to napewno mu je podam.

Paula ja narmalnie nie mam juz siły
czopek chyba zacza dzialac bo nawet juz nie płacze i pare razy popiszczała sobie ale nie moge odejsc od niej na krok bo wtedy taki ryk ze szok
a z tym bólem to pewnie ze poczekam na T szwagier to byuł zarcik hehe
Weroniczka zadzwonie do T i powiem zeby kupił dzieki bardzo
a najgorsze to to ze tam jeszcze nic nie widac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a co bedzie potem jak nie bedzie mógł sie wyrznac? az boje sie zapytac!!!!!!:no::no::no::no::no:

Co Mam Do Szwagra Obok Skoczyc Hihihihihiihihihihihihihihihihihihi

no wiesz jakby nie patrzec szwagier to rodzina....a co w rodzinie to nie zginie.....heheheh;-):-D

Buziaki od nas dla Oliwki, oby jej szybko przeszło:tak:

A my byliśmy na spacerku...piękne słoneczko i nagle czarne chmurY, niewiadomo skąd....ale udało nam się dotrzeć do domu przed ulewą.....ma się to szczęście:tak:;-):tak:Żeby tak jeszcze Polacy mieli szczęście dzisiaj......Bo kurcze zauważyłam,że nie mam żadnych zmatrwień ostatnio (tfu,tfu...) tylko to EURO tak mi ciązy....:-D:rofl2:

Weroniczka nowy suwaczek:-):-):-)

Ostatnia edycja:
dzieki laseczki za pocieszenie i buziaki
Dotka prawda ze w rodzinie nic nie zginie hihihi ale jakby to T przeczytał to by było cienkoze mna i juz bym musiała ból głowy proszkami leczyc a nie sexem;-);-);-);-)

Cześć Wszystkim

Baśka trzymaj siędzielnie i odpędź złe myśli! Musi być dobrze i będzie dobrze...a tego co już przeżliście bardzo Wam współczuje!

Elcia
to Ci mała niespodziankę nocną zgotowała ;-) i niech Ci mąż choć tak pomoże że kanapki sobie sam zrobi :tak:
Biedna Oliwka i Ty!

Weroniczka jak częśto sie te granulki podaje?
Bo mnie wkurza w viburcolu opis: podawać kilak razy a jak dziecko się uspokoi to podawać 2-3 razy dziennie. :szok: strasznie dużo tego trzeba w dziecko wcisnąć...a czy ktoś potwierdzi skuteczność !?

Wszystkie katarki ciumamy w noski

U nas słońce za chmurką, wiaterek chłodnawy, uporałam się z góra prania, przetrwałam najazd teściowej :shocked2:nie było źle ;-)
Młody teraz śpi a ja z nogami u góry delektuję się wolną chwilą
Chwilo trwaj :rofl2:
aaaa i dołączyliśmy do grona niejadków :baffled: kaszki trzy łyżeczki, obiadku na spróbowanie, a cycusia tyle byle by pragnienie zgasić.
Ciekawe...może to taki wiek.

Dota nowy suwaczek był ale coś się w nim popsuło i już nie ma. Może później jeszcze raz go zrobię;-);-);-);-)

Magdalenka te granulki mają opis na opakowaniu. Ja już nie pamiętam jak je podawałam.

Widzę, że nie tylko moje suwaczki poznikały:( coś się podziało ze stroną suwaczek.pl

Ostatnia edycja:
MOJA LASKa DZIS SPI PO 15, 30 MIN A GłOWA DALEJ MNIE BOLI DOBRZE ZE ZA NIECAłA GODZ T BEDZIE JUZ W DOMU TO MNIE WYLECZY:-D:-D:-D:-D
WERONICZKA ale jaja mój T chciał kupic te granulki i niestety juz dawno je wycofano buuuuuuuuuuu a myslałam ze bedzie lepiej buuuu

Ostatnia edycja:
reklama
a my już tez po spacerku
mały siedzi i pluje na wszystko i w przerwach buczy normalnie urwanie głowy :baffled:

elcia jak fajny szwagier hmmmmm a żonę ma???hhehe:-D
mój dziś nawet trochę spał ze dwa razy raz 2 h i drui raz na spacerze 1h to już postęp nawet obiadek zjadł dsałam mu warzywa z iundykiem z owocową nutą bobowity po 6 miesiącu i jadł aż mu się uszy trzęsły to jest taki duży słoik i cały opędzlował fajny ten obiadek gęsty i już zz kawałkami warzyw nie taka papka jak w tych po 5
wczoraj byli ogladać mieszkanie myślałamże się zdecydują tak młoda para ale nie zadzwonili kurde ale jestem zła:angry::no::wściekła/y::baffled:i zawiedziona dziś też jeden facet odmówił jeszcze w sobotę jeden przychodzi ale pewnie nic z tego coś czuję:baffled:
mamy pecha coś do sprzedaży tego mieszkania
a któraś z was nie chce ładnej kawalerki w łodzi tanio hehh:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry