• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry.
Nie wiem co się u Was dzieje, bo niestety nie mam czasu - za co bardzo przepraszam - aby poczytac wszystkie zaległości.
Najważniejsze to chcemy z Alex`ikiem podziękowac za życzonka na pół roczku. Bardzo mu się podobały te kolorowe napisy, jak mu pokazałam. :-)
Ja niestety jestem troszku załamana na poniedziałku a do tego jeszcze doszedł wczorajszy wynik usg główki. W poniedziałek mieliśmy ten zabieg. Tak bardzo się bałam ale wszyscy przekonywali że to nic takiego. Zaczęło się od tego że mały po przyjeździe do szpitala prawie cały czas płakał bo był głodny a tam wszystko się przedłużało i praktycznie wzięli go na operację dopiero o 9 gdzie już był 7 godz bez jedzenia. Płakałam razem z nim. Serce mi się krajało jak patrzyłam jak on się męczył. Zabieg miał trwac niecałą godz włącznie z uśpieniem i wybudzeniem. Okazało się że są komplikacje i sam zabieg trwał 1 godz 40 min. Dobrze że D był ze mną. Zanim przyszło co do czego to na salę przywieźli go dopiero przed 12, a jeśc dopiero mógł dostac o 14. Cały czas "miauczenie" bo już nie miał nawet siły aby płakac. Gdy przyszła Pani doktor to się okazało najgorsze. Nie wiadomo czy będą oba jąderka pracowac, ponieważ ten na którym był wodniak miał obumarłe wszystkie żyłki i zwężony kanalik którym płyną plemniki. za tydzień w środę będzie miał robione badania czy wszystko jest tam dobrze ukrwione i się okaże czy drugie jąderko jest w miarę sprawne i co z tym.
Dziewczyny jestem załama. Od poniedziałku chodzę jak zombi. Mały nie chce spac. Jak zaśnie to za parę minut budzi się ze strasznym płaczem i się rzuca tak jakby śniły mu się najgorsze horrory świata. Prawie cały czas na rękach.... Opadam powoli z sił.
Wczoraj byłam z nim jeszcze na usg główki na którym się okazało że przestrzeń podtwardówkowa która jest odpowiedzialna za wodogłowie w ogóle się nie zmniejsza tylko się powiększyło, płyn w niej zawarty nie wypływa. Muszę czekac na poniedziałkową wizytę u pani neurolog aby zadecydowała co dalej.
Jak mały się trochę wyklaruje i będzie spał to zawitam do was i postaram się nadrobic wszystkie zaległości.
CAŁUJĘ WAS MOCNO MOJE PODTRZYMUJĄCE MNIE NA DUCHU DOBRE DUSZKI. pa pa skarby

reklama
witam was laseczki moje
u nas nocka jak ostatnio po kapaniu zapodałam odrazu czopka i było dosyc spokojnie do 1 a pózniej do 4 szał masakra .Ciezko mi było wstac zrobic kanapki T do pracy bo oczy na zapałki no ale mała sie obudzila i koniec sppania moze zaraz usnie to ja tez pójde lulu
Ataata moje gratulacje zawsze to cos ,potrm ci przeniosa i bedzie dobrze :-D:-D:-D słoneczko zaczyna sie do ciebie usmiechac:tak::tak::tak:
Daszka oby ten katarek nie powrócił;-)
VIKI co za ulga ze wiadomo ze to trzydniówka oby Pablo dobrze sie juz poczuł buziaczki dla was:-):-)
BASKA jejku tak mi przykro ze tak musicie cierpiec i biednemu Alexemu koszmary sie snia biedaczek ucałuj go od bbciotki i od Oliwki ,wszystko bedzie dobrze zobaczysz niemartw sie na zapas trzymamy mocno kciuki zeby wszystko było ok i tak bedzie nie przepraszaj ze nie masz czasu czytac bb i sie udzielac my to wszystkie rozumiemy :tak::tak::tak:tulimy was mocno trzymajcie sie

Witam się z rana

Basiu życzę ci spokoju i wytrwałości bo to trudne chwile dla ciebie :tak:
Viki cieszę się że to tylko 3 dniówka bo z tego co pisałaś byłam przerażona że coś się dzieje poważnego :-( i najważniejsze gratuluje opanowania i wytrwałości bo Pablo dał popalić

Ataata życzę ci pogodzenia obowiązków z pracą i wychowywaniem dziecka i abyś dużo zarabiała forsy ;-);-);-)

U nas jak na razie wszystko ok ale jesteśmy wszyscy po jakieś infekcji i 2 starszych musiało mieć antybiotyk bo to już było przewlekłe.
Ja uczę się jeździć już mi zostało jakieś 12 godz do wyjeżdżenia i na egzamin :tak: zobaczymy jak to będzie
Jeśli chodzi o Madzie to i ona zaczyna mi marudzić bo zaczyna ząbkować tak ja myślę marudzi przez sen często budzi się z płaczem w nocy znaczy się ze wrzaskiem:sorry2:

Miłego dnia życzę wam :tak::tak::tak:

Witajcie!!!:-)

Basiu my tu wszystkie trzymamy kciuki za małego:tak:Bardzo, bardzo Ci współczuję.....Jak znajdziesz tylko czas to pisz na forum.....
Kochana trzymaj się, życzę Ci dużo siły...no i oczywiście mocno ucałuj Alexa od nas!!!!!!Wszystkiego dobrego:tak::tak::-)

Helloołł

Basiu jeny ale Wy się macie z tymi jąderkami:-( My tutaj mocno trzymamy kciuki, żeby wszystko było ok no i żeby z główką to nie było nic poważnego. Jak bedziesz miała wolną chwile napisz nam jak sie macie i co powiedział neurolog

Viki jak dobrze że goraczka sie juz skończyła:-) Napisz czy Pawełek juz w lepszym humorze? Kupno domu...jeny ale masz fajnie:-)

Anetka już niedługo na egzamin:szok: Tutaj u mnie jest o tyle dobrze że się idzie na egzamin dopiero jak się jest gotowym bo nie kupujesz kursu tylko pojedyńcze lekcje:tak: Ja prędko nie pójdę:no: Narazie to mam egzamin teoretyczny:szok: No i siedzę i dziobie przepisy:crazy::wściekła/y: A powiedz jak Ty się czujesz na drogach??? Potrafisz już wszystko???

Elcia współczuję nieprzespanej nocy:-(

DZIEŃ DOBEREK!!!!!:-):-)
U nas nocka ok. mały robi drzemkę nie wiem ile potrwa:tak::tak:;-);-)
Pogoda ciepło ale się chmurzy chyba będzie deszcz:wściekła/y::wściekła/y:
BASIU trzymajcie się kochani będzie dobrze zobaczysz:tak::tak:
VIKI dorze że u PAWEŁKA już lepiej :tak::tak:
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ;-):-):tak:

Witam witam

Basiu bardzo współczuje tych problemów i mam nadzieję zę jednak wszystko będzie dobrze i z jąderkami i z głowką przede wszystkim Z jednym działającym jąderkiem też mężczyźni sa sprawni wpełni ale oby mały wyzdrowiał i nie było już żadnych problemów trzymaj się ciepło i koniecznie daj znać co lekarz powiedział Czekamy z niecierpliwośćią Trzymam kciuki.

Elcia to ty jesteś dobra żona jeszcze mężowi kanapki do pracy robisz fiu fiu
odsypiaj w dzień:-D
Viki jak tam Pablo???

U n as nocka spoko wstał o 2 wypił mleko spał dalej ale o 7 jak się obudził to aż 200 wytrabił taki był głodny :szok: my dziś na chwilkę do lekarza skikamy ale po skierowania tylko bo w poniedziałek mamy kontrolne usg bioder i recepty na pneumokoki bo jednak zdecydowaliśmy sie zaszczepić małego.
No miłego dnia życzymy

Moniska czy ty mnie widzisz ?????? daj znać że jesteś tu n a forum jeszcze

Ostatnia edycja:
Helloołł

Anetka już niedługo na egzamin:szok: Tutaj u mnie jest o tyle dobrze że się idzie na egzamin dopiero jak się jest gotowym bo nie kupujesz kursu tylko pojedyńcze lekcje:tak: Ja prędko nie pójdę:no: Narazie to mam egzamin teoretyczny:szok: No i siedzę i dziobie przepisy:crazy::wściekła/y: A powiedz jak Ty się czujesz na drogach??? Potrafisz już wszystko???

No powiem że już dużo potrafię bo instruktor dobrze umie wszystko pokazać i wyjaśnić. A u nas uczą jazdy po naszych droga i zachowania i przewidywania innych kierowców bo jak by się nie patrzył inni myślą że droga należy do nich i nie przestrzegają przepisów a to się wiąże z kolizjami i wymuszeniami . Ale sobie radze nawet dobrze chociaż już mi się zdążyło wyklinać innych kierowców za ich jazdę
Na egzamin z jazdy uczą nas jazy po łuku do przodu i tyłu i podjeżdżania pod górkę to znaczy stoisz na górce i musisz się z niej ruszyć tak aby samochód nie stoczył się powyżej 20 cm. A potem jedziesz z egzaminatorem na ulice i masz 40 min egzaminu na drodze publicznej masz tam skrzyżowania równorzędne, skrzyżowania z sygnalizacją, ronda i parkowania równoległe i prostopadłe do krawędzi chodnika
A słyszałam że z nowym rokiem 2009 mają się zmienić przepisy związane z egzaminami i nauką mają być jeszcze bardziej trudne to znaczy głupsze np. co to jest pieszy :-p:szok::szok:

Ja znów tylko na sekundkę.
Miałam rację mówiąc że jesteście DOBRE DUSZKI. Kochane nie wiem co bym zrobiła bez waszego wsparcia i dobrego słowa. DZIęKUJę z całego serca za to że jesteście, i że przyjęłyście mnie "do siebie"

reklama
Anetka tutaj jeszcze na egzaminie z jazdy musisz odpowiedziec na kilka pytan typu "jak sprawdzisz poziom oleju" i takie tam:tak: Ale na pewno to co jest najlepsze to to że zdajesz egzamin na elce na której się uczyłaś:tak: To jest ważne szczególnie przy manewrach:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry