reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe Paula....;-);-);-)

Dzięki wam za kciukasy, od jutra zaczynam:szok: pojechałam tam poto zeby przejśc szkolenie BHP i dostać skierowania na badania, jako jedyna nie podchodziłam do testów, bo już je kiedyś robilam i tam pracowałam:-p
Ale moja radośc jednak nie jest już taka wielka bo niestety nie dostałam sie tam gdzie chcialam czyli na system pracy od pon-pt tylko masakryczny system 4-bryg.:-( porażka robota świątek piątek i niedziela, zależy jak wypadnie...
Mama to wogóle kazała mi zrezygnowac jak uslyszała ze w weekendy bedzie siedziec z małą, ale ją uprosiłam ze na miesiąc a potem jak grafika nie dogram to zrezygnuje, albo że małej żłobka prywatnego na wakacje poszukam;-)

Także jutro 7.30 na badania a o 14 do pracy, masakra

reklama
oczywiscie z sympatii :))ja nawet chcialam zrobic zdjecie Gajutkowi z ta krowa bo byla sliczna i sympatyczna ale J mnie wysmial!! to wlasnie o ten budyn mi chodzilo!! u nas jest ten sam a reklama w polskiej tv doprowadza mnie do szalu!! szczegolnie ten dzwiek stukania lyzeczka!!
ATAATA GRATULACJE :))) mimo wszystko to krok do przodu!

Ataata fajne, gratulacje!!!:-)Zawsze coś...

Paula Ty sie ciesz, że o Tobie śpiewają.....hehehh.....masz piosenke na swoja cześc...jupi!;-):rofl2:
A Stefie to nie wierz:tak: sympatia...tak.....tak.....:-p:-p
(sympatyczna Stefa to oksymoron...heheh:-D:-D)

Sylwia uśmiechnij się:-)

Agatko!!! ;-);-);-) GRATULUJĘ!!! :-) No 4-brygadówka to przekichana sprawa... :hmm::huh: ale może uda Ci się z czasem na 3 zmiany przejść. Cieszę się że Ci się udało... :tak::tak::tak:

No Stefcia! Krowa rzeczywiście śmieszna i piosenka jak w ucho wpada :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2: Trzeba było cykać zdjęcie z krówką Paulą! Moja imienniczka, jaka sławna!!! :-D:laugh2::-D:laugh2:

Dobry wieczor

u nas jakos dzionek minal no ale jedzenie tylko przez sen :-(:-(:-( no ale to juz cos najwazniejsze ze wogole cos je :tak::tak::tak:

mielismy pod blokiem komedie kryminalna jak sie pijaczka z ojcem prala no wiec akcja byla na calego; zal mi takich ludzi co nie znaja umiaru w piciu, a najbardziej zal mi ich dzieci

ATAATA GRATULACJE wszystko sie powoli pouklada

no taakk dokladnie tak jak miła magda to antylogia :))
aa i pytanie do milosniczek serialu m jak milosc. czego sie dowiedziala kinga u lekarza??
heheh ja to jestem nedznym ogladaczem...nigdy nie wiem o co chodzi :)

Ostatnia edycja:
agata - super ciesze sie ze sie udało:tak:

a u nas ciut lepiej.
wczoraj wieczorem Pablo dostał wysypke na całym ciele , a dziś lekarz potwierdził ze to tak zwana 3 dniówka, ktora objawia sie wysoką temperatura przez 3 do 5 dni po czym konczy sie wysypką na całym ciele. jest to zapalenie wirusowe i ponoc panuje ostatnio bo duzo dzieci choruje:tak:

Pablo wygląda jak dalmatyńczyk ale najważniejsze ze juz nie ma temperatury i mogliśmy w koncu wyjść na spacerek:tak:co sie dobrze złozyło bo mielismy spotkanie bo w koncu zaczelismy szukać domu do zakupu no i jest troche latania.

sciskam was wszystkie i zmykam pod prysznic:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry