reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

nie martw się wszystkie miałyśmy z tym poroblemy cierpliwości

zrobiłaś suwaczek???
masz kod do suwaczka lub zdjęcia??

no gdzie wy jeste scie sprzątacie gotjujecie dzieci wam płaczą hehe
NUDZI MI SIĘ

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja!!!!
U nas nocka ok mały wstał o 7.00 i dopiero zasnął po wielkich trudach :wściekła/y::wściekła/y:ale widzę że ten problem to nie tylko u mnie:tak::tak: Pogoda no cóż zbiera się na burzę i jest parno:wściekła/y::wściekła/y::tak::tak: Dobrze że chociaż mój maruda zabawił się na macie to przynajmniej mam wszystko zrobione:tak::tak::-):-)

Witam się i ja!!!
No właśnie miałam dziewczyny mieszkające poza polską pytać jak to jest z językiem i jak będą chciały uczyć młodziaków i już wszystko wiem... :-):-):-)

No i muszę uciekać bo maja córka pospała 30 minut i już wyspana a pranie trzeba rozwiesić... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

grzechotka!!! nie sprzatam, nie gotuje a dziecko moje spi!! lezalam sobie w lozeczku poprostu :))
dota ja mam lezaczek i play mate z tej serii i mi sie tez podoba wiec grtuluje gustownego wyboru ( chociaz raz..:)) tylko nie widzialam go na wlasne oczy i nie wiem czy jest tak solidny jak ten chicco ale zaraz jade do mother care to zobacze!
u nas goracoooooooooooooo!!!!!!!

Stefcia dzięki.... :evil::oo2::hmm::surprised::huh: :-p:-p:-p
To z miłości czy po złości przywołałaś wspomnienie ze sklepu??? ;-)
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:Do krowy mi troszkę brakuje, ale nie gniewam się ;-) ;-)

U nas też są takie deserki, a raczej to jest budyń. Paula! I w reklamie śpiewają:
"Bo Paula to jest krowa na maxa odjazdowa,
co budyń robi pełen łat a pyszny tak,
że niezły czad…
(...)
Oto Paula mega gwiazda,
budyń w łaty! Ale jazda! "
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

No moja dzidzia wykąpana najedzona i już pół godzinki śpi, a wy co???
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry