reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dota no wlasciwie misja nie do konca udana bo nie bylo rain forest tylko te chicco. trudno porownac ale te chicco robia bardzo dobre wrazenie. takich solidnych z fajnymi rozwiazaniami. a mozesz mi napisac o tym twoim?? bo w chicco jest zdejmowana nakladka na blacik ulatwiajaca sprzatanie i zmiana pozycij fotelika w gore i w dol i oparacie rozkladane hmm nie wiem co tam jeszcze...

nie wiem..hehe....mieliśmy rozłożone przez chwile...na pewno jest podwójna ściągana tacka, na żywo te kolory sa fajne, siedzisko jest miękkie...też są tam jakieś regulowane rzeczy-jak wysokośc krzesełka, siedzenie...więcej nie pamiętam....Rzeczywiście lepiej to zobaczyc na żywo i samemu ocenić:tak:

Ja właściwie to nie wiem kiedy to krzesełko rozlożyć:baffled:...Krzysiu jeszcze nie siedzi....

no wlasnie dota ja tez sie wstrzymuje narazie z zakupem bo Gaja nie siedzi. a i jeszcze dzis wkladalismy ja do tego skoczka tez z serii rain forest ale juz wiem ze tego nie kupie bo wydaje mi sie ze to jest dla dzieci ktore szybko siedza. Gaja byla w szoku i w dodatku dotykala nozkami ziemi a mi sie wydaje ze to zle dziala na biodra.

Gratuluje Ataata - malymi kroczkami, ale do przodu, wazne ze sie juz cos zmienia. Trzymam kciuki zeby szybko dalo sie zmienć tą 4-brygadowke.
U nas z katarkiem lepiej.
Dobrze ze Pablo juz na prostej, niech szybko wydobrzeje!
Dobrej nocki wszystkim!

witam wieczorową porą jak ja przychodze wreszcie to już wszystkie spać idą:baffled:
a u nas dziś ciężko z zasypianiem było chyba z godzinę marudził nie zjadł zupki nawet ulubionej i generalnie był w złym humorze :baffled:

Viki cieszę się że Pablo już dobrzeje a wy domek kupujecie ????? fajowoooooo:-D

Ataata ciesze się gratulacje
Daszka to już chyaba tydziń mija z tym katarem hehe wiesz że kara trwa tydzień albo 7 dni:-D

Paula superanckie zdjęcie jaka akrobatka z tej Julci

no miłej nocki

reklama
Ataata gratulacje! no to do roboty ;-)
Mam nadzięję że dadzą Ci odpust na weekendy :tak:
Daszka życzę żeby rano już po katarku śladu nie było :tak::tak::tak:

Wbrew krążącym plotkom Miła Magda to jak Gorące Słońce - nie może być inaczej i nie jest :-)

A ja właśnie przebrnęłam przez pół góry prasowania reszta jutro bo dziś już nie mam siły :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry