• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Basia kochana trzymajcie się cieplutko i bądźcie dobrej myśli. I nie okazuj zmartwienia Słońce bo synek to wyczuwa i też się martwi. Jesteśmy z Wami

A u nas pochmurno się robi. A przez okno wydaje się, że jest chłodnawo:tak::tak::tak: Przynajmniej w domu jest przyjemnie.

Viki cieszę się, że sprawa gorączki się wyjaśniła:tak::tak::tak: no i że już ją macie za sobą.

reklama
dzien dobry

u nas nocka bylo troszke ciezsza niz zwykle bo maly co chwile kwekal, nie wiem dlaczego ale w koncu wzielam go do siebie no i jakos pospalismy, teraz oczywiscie oglada bajki ale siedzi u mnie na kolanach a ja pisze do was jedna reka :tak::tak::tak:

Basiu trzymamy kciukasy za was, calym sercem jestesmy z wami, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok po wizycie u lekarza i przyniesiesz nam same dobre wiesci; ucaluj Alexa od ciotki z BB

Viki jak tam Pablo jeszcze cierpi??????

anetka u nas tez jakas infekcja jest ja dogorewam, mama tez a maly ma katar mam nadzieje ze z tym katarem tak jest ze ma trwac 7 dni to powinien mu lada dzien przejsc, choc mamy podejrzenia ze to jakis katar alergiczny jest

dotaZ dzis wieczorem wielkei kibicowanie

milego dzionka dla wszystkich

no my już jestesmy teraz spi małyh mam nadzieję że troszkę pośpi oczywiście u lekarza mały był caly szczęśliwy gadał smiał się do wszystkich i papierki z ze stołu lekarza ściągał cały czas nieznośnik:-D

joanna jak się dowiadywałam o cenę to po 300 zł 2 szczepionki po skończeniu pół roku
jak u was 200 to jadę do ciebie po szczepionki hehe:-D

grzechotka powaga powiedział że koło 200zł a u ciebie koło 300zł normalnie :szok::szok::szok: To zapraszam;-):-):tak: a ja myślałam że u mnie dużo kosztuje to szczepienie i sie pomyliłam

Ostatnia edycja:
Ela bo ciśnienie niskie... Kawkę sobie strzel... ;-):tak:
Basieńko! Tak szkoda malutkego Aleksa!!! Wszystko biedniusi odczuwa... :-(
Jejku, tyle złych ludzi chodzi po świecie i nic im nie jest, a takie maluszki cierpią...:-(
Viki! Mam nadzieję że Pablo ma się już lepiej... :tak:
Grzechotka powiedzała bym Ci że głodnemu chleb na myśli ale ponoć głodny, głodnemu wypomina :sorry::rolleyes2::unsure::huh:
Dota!!! Jak to nie wiesz co to będzie??? Muszą wygrać bo inaczej przeokrutna kicha będzie... :tak::tak::tak:

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY wszystkim mamom i ich dzieciaczkom!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry