reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka przeciez ty tez juz u mnie bedziesz ta prosba o pomoc w sprzataniu to tylko pretekst zeby cie zwabawic do mnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:;-)

ogłoszenie!!!!!
jak któras z was ma ochotke to serdecznie zapraszam do mnie !!!!!!!!!!!!
wszyscy mile widziani :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny moja mała bawiła sie w łózeczku i nagle cisza:szok::szok::szok::szok::szok::szok: przestraszyłam sie zachodze no i .....
same zobaczcie...
675496.jpg

zobaczcie gdzie ma nogi hihi
675497.jpg

mój aniołeczek kocham ja nad zycie
675498.jpg

Hej laseczki
Od razu przepraszam nie nadrobiłam zaległości:zawstydzona/y: bo zarobas jestem:cool2:;-):laugh2:
Sama sobie w związku z tym pałe stawiam:-p

A Darusia zrobila mamie prezent: wczoraj tj w piątek 13-tego, siedze sobie w pracy a tu sms-od mamy że Darciak po obiadku urządziła sobie 2,5godz. drzemke i obudzila się z.......... pierwszym ząbkiem:szok::-D:-) prawa dolna jedyneczka... swoja drogą nieźle przechodzi zabkowanie, gdyby nie moja mama to bym sie nie skapla że ma ząbka:-D

no i popisane bo musze ją uśpic, bo walczy w łóżeczku z żyrafką, ale coś widze że dziś łóżeczko beee

stefcia naprawde tak tęsknicie za mną..???;-)

Miłego dzionka

No widzisz Ela jaka Oliwka samodzielna... :-) superowo!!!

Agatko! Gratulacje dla Darii z okazji pierwszego ząbka!!! :tak:;-)

Moja Kochana maruda właśnie usnęła. Dokucza jej katarek. Psikam jej Euphorbium i na prawdę jestem zadowolona, bo pomaga. Nie mam nawet jak iść do sklepu po zakupy :-(

Ataata kurcze to moze i u nas będzie tak fajnie z tymi ząbkami:-) Heh to pewnie jak dostałaś sms-a to nie mogłaś doczekac sie końca zmainy żeby szybko zobaczyc to cudo:-):-):-) Gratulacje dla Daruśki:-):-):-)

Elcia słodko Oliwia śpi:-) A czy wiesz, że moja córka tez będzie Oliwia:-):tak:;-)

No to dziewczyny pochwalcie się co macie dla tatusiów???? A może się mylę:crazy: Czy w Polsce też jest jutro dzień Taty?????? Bo u nas jest:tak: I my mamy dla taty kubek ze zdjęciem syna:-)

eh, kochane zameldowałam się, ale nie mam czasu tak jak kiedyś przykładnie uczestniczyć w życiu bb ;-(
po powrocie z pracy kazdą sekundkę jaką mam poświęcam Adasiowi

będę się meldowała z pracy, bo wtedy łatwiej wykroić mi chwilę na przywitanie się z Wami :tak:

gratuluję grudniowym bobaskom co już ząbki mają! jejku, Darusia też ma czym podgryzać Mamusię ;-) u Adaśka zatrzymały się zębiska, ma podpuchnięte dziąsełka, i słychać pod łyżeczką je, ale nie widać... całe szczęście nie kwęka i naprawdę bardzo sporadycznie mu smaruje żelikiem

aaaa świnka ze mnie! oczywiście wszystkim najwspanialszym grudniowym dzidziuniom 10000000 buziaków, za to, że poopuszczałam miesięczne "urodzinki"

widzę też, że grono grudniówek się powiększyło ;-) witam nowe koleżanki ;-)

a teraz zmykam, do mego Słonka! miłego weekendu!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekujemy za gratulacje, ząbka coprawda jeszcze nie widac ale słychac od łyżeczką bardzo mocno i lada dzien bedzie go juz widac:-)

Co do pracki, to...:baffled::crazy: masakra. Zapinkalam równo, na szczęście mam w miare spoko ekipe i zawsze jedna osoba jest na przerwie, czyli co 1,5godz mam 30 minut przerwy:tak: nawet cos meczyku oglądałam bo mamy telebim na jadalni:-D.
Troche tylko zwała bo sie tam wszyscy znają jak łyse konie, a ja taka narazie sierotka mariola;-) i wogóle wiekszość to chopoki. Miła niespodzianka juz pierwszego dnia było to, że wskoczyłam od pierwszego dnia na najwyższą stawke za godz dlatego że już tam pracowałam:cool2:
No i ogólnie mam fory u koordynatorów, a mówie wam jakie przystojniaki to normalnie maaaasakra:szok: już z jednym załatwiam przeniesienie na inny dział, narazie jestem na filtrach ale uśmiecham sie do niego o laboratorium, a tam lajtowa robota... dziś do mnie dzwonił i powiedział że w poniedziałek "będziemy rozmawiać";-) i sprubuje mi załatwić to przeniesienie do laboratorium, jak tylko sie bedzie dało...

Dobra to tyle juz nie zanudzam, jutro mam wole to sie jeszcze odezwe, od poniedziałku na 6 także wieczorkami tez bede aktywna;-)

sylwia no mam nadzieje ze reszta ząbków tez tak po cichutku i spokojnie wyjdzie i wam tez tego życzę, bo jak słysze jak grudniaki przechodza ząbkowanie to aż mnie serce ściska... ja z Daria itak mam przeboje od urodzenie więc może to w nagrode te ząbki tak fajnie wychodzą:-) ale ciiii;-)
a co do sms-a to owszem niemogłam sie doczekac konca zmiany, ale co z tego jak wróciłam przed 23 to mala spała i dopiero rano zobaczyłam:-)

Buziaki i miłego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry