reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześc ciotki;-)

Wpadłam na chwilke aby złożyć życzenia dla jednego takiego przystojniaka:tak:

Wiktorku wszystkiego co najlepsze!!!!:tak:Buzi,buzi,buzi:-):-):-)

No i uciekam...zajrzę jutro....tylko nie piszcie dzisiaj za dużo.....heheh:-D
Buźka!!!:happy:

Witam sie i ja.

Kurde nie nadazam za Wami, tyle stron piszecie ze :szok::szok::szok::szok:.

Kasia witaj kochana ponownie. Ciesze sie ze dobre wiesci u Ciebie Olisia i Tomka. Buziaczki.

Ewa witaj ponownie. Doskonale C\ie rozumiem, ja tez nie mam czasu pisac na biezaco bo jak wroce do domu po pracy i ewentualnych zakupach to na nic nie ma czasu bo ciagle z Kubusiem sie przytulam :-D:-D:-D.

Co do kupek to u nas roznie, jedna gora dwie dziennie.

Odnosnie deserkow to u nad\s tylko sloiczki, zupki zreszta narazie tez ale po powrocei z wakacji mam w planach sprobowac cos ugotowac i zobaczyc jak maly zareguje. Kurde Wy juz gruszki dajecie i inne owoce swieze, moj maly jeszcze ani razu nie probowal nic poza sloiczkami.

A moj synek jeszcze sam nie siedzi, jak go posadze to do przodu leci.

A od paru dni ma nowa zabawe w czasie kapieli. Wystarczy ze go poloze na ta foczke do kapieli a on od razu zaczyna sie bawic swoim siusiakiem :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D. Hihihihihihih ale to smiesznie wyglada jak on go sobie oglada i ciagnie.

Buziaczki na pol roczku dla Kayuni, Lukaszka i Wiktorka

reklama
Buziaczki dla Wiktorka na 6 miesięcy i tak jak pisałam dla Wszystkich poprzednich solenizantów :tak:

Na dzisiaj już chyba zmykam bo chcemy kilka filmów pościągać, a BearShare strasznie spowalnia kompa i strona się kilka minut ładuje :(
Paula, a Tomek mieszkał w Zalesiu Górnym ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry