reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Daszka, Oliś po obiadku też dopycha się mlekiem, a właściwie to nawet kaszką, bo mlekiem od jakiegoś czasu gardzi:baffled:
A tak wogóle to przez te dwa tygodnie troszkę się pozmieniało na BB, sporo nowych opcji doszło i muszę je rozkminić ;-)
Lecę oglądać jakiś horror w telewizji, bo właśnie się zaczyna :-)
A co do meczów to ja też należę do miłośników piłki nożnej i w tej chwili jest dla mnie po prostu raj na ziemi:-) Oliś już nawet się przyzwyczaił do moich okrzyków i sam się do nich dołącza, wogóle to chyba sobie myśli, że te moje okrzyki to jakiś rodzaj zabawy, bo bardzo Go to cieszy;-)
Aneczko, życzę Ci wytrwałości:tak: I pomyśleć, że ja marzę jeszcze o drugim dzieciaczku;-):-) No, ale póki Tomek nie przestanie chrapać to pozostanie to w sferze marzeń, bo ja wiatropylna nie jestem, a jak jestem niewyspana to nie w głowie mi igraszki :-p

reklama
kacha ale ci syn rosnie !! wlasnie ogladalam galerie i swietnie wyglada w tych ogrodniczkach :))
ale widze ze masz tego skoczka chyba?? i jak ci sie to sprawdza?? bo jak my ostatnio Gajutka wkladalismy do tego to byla troche zszokowana ale ona jeszcze nie siedzi a Olis chyba tak??

Olisiowi z tym siedzeniem to różnie wychodzi. Musi mieć na to ochotę ;-) Ale jeśli chodzi o tego skoczka to jest nim zachwycony po prostu:-) Wogóle dziad mały zaczął przez to strasznie prostować nogi i garnie mi się już do stania;-)Jak Go sadzam to prostuje nogi i muszę się nagimnastykować, żeby je zgiął;-)

witam sie jako pierwsza
jeny 10 40 a tu nikogo niet:szok::szok::szok::szok::szok:
KASIUwitaj buziaczki dla Olisia i dla cieebie dobrze ze wszystko sie poukładało i ze z Olisiem ok
ANECZKA ja tez nie mam komu małej podrzucic i samotnosc tez mi doskwiera marze o dniu wolnym a czasami zeby isc do pracy
SYLWIA co do kupek to mojamała tez tyle robiła a teraz sie unormowało i robi od 1 do 3 dziennie
MONIA JUTRZENKO EWCIUwspółczuje wam zabiegane jestescie i zapracowane skad wy macie tyle siły?buziolki dla was
DASZKA a to sie napracowałas bidulko odpoczywaj dzisiaj kobitko

GRZECHOTKA a to sie strachu najadłas co za tesciowa brrrrrrrr ja bym swojej małej nie zostawiła ale to inna bajka
zyce miłej niedzieli

no to i ja sie witam :)
melduje ze bede dopiero wieczorem bo jedziemy w dal...moze nawet do grzechotki na obiad wpadniemy ??
elcia a ty co tak rano??
sylwia a ty sie nie ukrywaj :))

stefka rano????????? przeciez to juz południe
a moja solenizantka dopiero wstała :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
czyzby poczuła ze dzis jej swieto??????
KASIU DASZKA STEFCIU dziekujemy bardzo:tak::tak::-):-):-):-)
SYLWIA dawaj dawaj co sie tak ukrywasz?/:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dzień dobry!!!

I ja się witam. Mąż w szkole, mama do mnie wpadła na godzinę ale już poszła, a ja zamierzam zrobić obiad i wybyć do niej...
Mała mi teraz płacze przez ten katar... :baffled::baffled::baffled: nie wiem czy cos zrobie...

Grzechotka! Współczuję akcji z teściową. A swoją drogą to niezły ma sen... :tak::-D

Aneczka! Dasz radę Kochana... musisz się trzymać. ;-):-)

Daszka! Może tak już Jaś sobie podpasował że mlesio lepsze. Julka zjada słoiczek 120ml obiadku i już niczym nie poprawia. :-)

Kasia! Daj no trochę tego słońca i do mnie!!! U nas pogoda bez sensu... :tak:

Dla małej księżniczki Oliwki wszystkiego naj... na pół roczku!!! Rośnij nam zdrowo!!!
I bądź grzeczna dla swojej Kochanej mamusi!!!

reklama
Wiele gwiazdek jest nocą na niebie, Tyle samo najlepszych życzeń śle właśnie do Ciebie, Dużo zdrówka, szczęścia i radości, Niech Twój śliczny uśmiech na buzi zawsze gości, By było coraz mniej złości, a więcej pięknej miłości, Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń.

Oliwko dla ciebie od BBcioci i Zakiego na polroczku :-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry