reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jak to brak weny??? Stefcia! ;-):-p

Ja się nudzę. Mąż miał dziś ostatni zjazd w szkole przed wakacjami i się żegnają w jakimś pubie :crazy: Julia na szczęście śpi, a ja zamulam na kompie...

reklama
A ja się tylko przywitam z Wami bo mamy gości cały dzień i nie mam czasu na odpisywanie:-):-)

17.gif

Dla Oliwii od Marcelka na połówkowe urodzinki:-)
Dobranoc Mamuśki Delikatnie Szalone:-)​

Kasia!:-) Coś nam tutaj dobre kity wciskasz.:-D:-p Ty do nas że Oliś tak Ci czadu daje i takie tam... ;-);-);-)
A ja właśnie obejrzałam Twoją galerię :tak::tak::tak:
Filmy mówią same za siebie! Oliś grzeczniutki chłopczyk, pięknie się uśmiecha, słodko gaworzy, cmoka Kłapouchego, no złote dziecko* :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
Fotki też świetne. Oli jak się zmienia :szok::szok::szok: taki dorosły...

*domyślam się że ta grzeczność to na widok ciekawego sprzętu który nagrywa filmiki :laugh2::laugh2::laugh2:

Kasia, masz taki fajny, radosny głos... :-) na prawdę... słuchałam i słuchałam... ;-):-p

EDYTUJĘ:
NIKOGO NIE MA TO I JA SOBIE IDĘ!!!
D O B R A N O C ! ! !

Ostatnia edycja:
Dzięki Paula, a mi się wydaje, że ja mam taki dziecinny głos i po prostu nie mogę go słuchać jak oglądam filmiki z Olisiem :-p
W końcu Prezes usnął i masz rację Paula, On jest grzeczny tylko na widok aparatu:tak: Chociaż nie mogę powiedzieć, że jest niegrzeczny, po prostu całymi dniami chce się bawić mój Żuczek kochany :-)

dzien dobry i od razu dobranoc:-pja tak tylko na chwilke...
buziale dla solenizantki:-):-):-)
nastrój nie taki jak byc powinien wiec nie smęce...jeszcze tydzien mamy z V. i pewnie pozniej bede czesciej...pewnie bedziecie mialy mnie już dość...
echh

milej nocki mamusie i dzidziusie

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE I ICH DZIDZUSIE!!!

VIKI!!!
:szok::szok::szok: Dość??? No co Ty mówisz??? :confused::confused::confused:
Kochana korzystaj z życia rodzinnego póki V jest a potem szybciutko do nas na bb :-) czekamy na Ciebie...

KASIA!!! No właśnie taki troszkę dziecinny ten twój głosik :tak: ale przez to dużo w nim radości.;-):-) Taki kolorowy głos. Od razu jak uruchomiłam filmiki, to sobie pomyślałam że w bajkach taki głos można podkładać :-D:laugh2::-D:laugh2: super...

A to dla Krzysiaczka!!! Wszystkiego najlepszego na połóweczkę roku. Buziolek od Julci!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry