reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej dziewczynki.

Wszystkiego najlepszego dla Krzysia:tak::tak:

Dziewczynki mam do Was pytanko. Co po za burgerem dodaje się do cheeseburgerów? Obiecałam dziś mężowi na obiad a tak dawno nie jadłam czegoś takiego, że już nie pamiętam:sorry::sorry::sorry::sorry:

Cześć Babeczki :-)

STo LAt STo LAt
Niech Żyje Żyje Nam
Nasz PółRoczny Krzysio !!!
Pozdrowionka i Żółwik od Wiktorka
;-)

Paula no to przyjeżdzamy i zaraz zrobimy porządek z tym Twoim D. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie powinien Cie na rękach nosić!
Grzechotka - współczuje - parę tygdni temu przeżywałam to samo :crazy: te nasze urwiski są już take ruchliwe...
Kacha w tych Twoich obawach coś jest...moja mama od początku na mnie krzyczała żebym z dzieckiem nie spała bo sąsiadka mojej babci nieświadomie udusiła dziecko przez sen :no:
Sylwia Wiktor kiedyś oberwał z łokcia od taty :crazy:

U nas super, nie pisaliśmy przez weekend wiele bo tatus nam nie pozwalał :-) tylko konieczne minimum ;-)
Wczoraj spędziliśmy świetny dzień w trójeczkę i musze przyznać że nie pamiętam kiedy tak miło spędzaliśmy razem czas :no:
No ale mam nadzieję że wróciliśmy na dobre tory i tera będzie juz zawsze pięknie :-D:-D:-D

Wiktorek mi dziś w nocy dał popalić..nie wiedzieć czemu budził się co godzinę a nad ranem to wpadął tylko w pół godz. dżemki :baffled:
I teraz zasnął zbuntowany na cały świat ech
Zaraz wstanie to idziemy na spacer - ładniutko za oknem dziś :-)

Miłego dnia i uśmiechniętych Brzdąców!

Weroniczka ja daję jeszcze ser ten Hochland w plasterkach, sos do hamburgerów Develay, ogórka takiego ze słodkej zalewy (Urbanka. takie pokrojone) keczup i tyle. Można jeszcze sałatę i pomidora, ale ja nie daję. ;-):-) bo bardziej hamburger wychodzi.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mam do Was pytanko. Co po za burgerem dodaje się do cheeseburgerów? Obiecałam dziś mężowi na obiad a tak dawno nie jadłam czegoś takiego, że już nie pamiętam:sorry::sorry::sorry::sorry:

Hehe w mcDonalds to chyba jest burger, ser, jakiś ogórek, cebulka, sosik....a po za tym to chyba chodzi o ten ser i mięcho, bo reszta wg upodobań :-)
Powodzenia i smacznego ( ale rozpieszczany mąż...może ukradnę pomysł ;-) )

Kacha ogladałam filmiki - Oliś ma czadowe buciorki :D

Ostatnia edycja:
grzechotka nie denerwuj kobiety w ciazy :))
weroniczka ja robie tak: cebula ( czerwona), slodki ogorek. konserwowy ogorek, pomidor, salata lodowa, musztarda, keczup ( J jeszcze majonez ) i ser oczywiscie :) no ale to jest wersja na bogato Vege bo my jemy tylko burgery wegeterianskie bo sa 100x lepsze niz miesne, zdrowsze i nie smierdza ( bez urazy )
viki nareszcie cie odzyskamy !!
ewedja wierszyk super! mysle ze docie sie spodoba szczegolnie ten wers o tym zeby sie nie uczyl i sciagal na klasowkach :)
sylwia a ty kiedy lecisz??
kasiu moja Gaja dzis obudzila sie o 6.15 !! szok i dospala w lozku do 8.15 tylko!! czyli jak widzisz nie tylko twoj Olis szaleje!!
aa co do spania z Gajutkiem to spi z nami ale w srodku wiec nie spadnie, ja zreszta mam bardzo czuly sen i co jakis czas sie delikatnie przebudzam i kontroluje sytuacje :)
ehhh zaraz spadamy na spacer...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry