reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hmm Weroniczka ja nie wiem o co chodzi z tymi filmikami, ale mi sie odpalają automatycznie jak na nie kliknę :baffled: Chyba, że coś tam sobie poprzestawiałam i inne osoby nie mogą oglądać, zaraz to sprawdzę.

reklama
Witamy sie i my
właśnie po długim spacerku, ale się zmęczyłam bo chodzenie z wózkiem i psem,który ciągle chciałby iść pierwszy jest nad wyraz męczące, a znowu jak ide z Jaśkiem to psa przecież w domu nie zostawię, bo żal.:no:

ja dosiadłam się do kompa, a tumalenstwo się już budzi i trzeba się zająć;-)

na razie
widze ze Kasia się wciagnęła:-)

Kurcze Weroniczka sprawdzałam i mi się wydaje, że wszystko powinno być w porządku, bo nic tam nie zaznaczałam.
Oliś ma kolejny dzień nawijania, aż uszy czasami więdną ;-)

Oj... bb świeci pustkami... :confused::confused::confused:
Gdzie wy się podziewacie???
Julka już po kąpieli, po kaszce i usypia sobie w łóżeczku. :-)
A mnie znów jakieś przeziębienie bierze :baffled::baffled::baffled:

droga paulino. w odpowiedzi na twoje pytanie, pragne ci wyjasnic ze ja siedze przed kompem i jedna nozka kolysze Gajutka na lezaczku bo czas na jej drzemke :)
STO LAT DLA KRZYSIA I SZYMONKA :)
daszka czy ty kupilas do buzza parasolke?? bo ja juz tak: raz parasolke w tkmaxx ( beznadziejna ) pozniej druga w bootsie ( za mala i zle sie trzymala na wozku ) i teraz taka duza uniwersalan bude ale dzis jak bylismy na spacerze to myslalam ze mnie cos trafi bo sie ciagla zsuwala!! i sie zastanawiam czy oryginalna parasolka bedzie najlepsza??
kacha twoj Olis gada a Gaja to normalnie sie wydziera!!!!!
wlasnie ogladam te krzeselka do karmienia i zobaczcie to dziwo http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_113_10751_-1__60363_10001_ hehe

Ostatnia edycja:
Stefanka, ale On sie normalnie wydziera, to na filmikach to był tylko wstęp;-) Teraz właśnie drze się znowu do swojego odbicia w lusterku:-) Pewnie ćwiczy głos przed meczem:-p A co do meczu to właśnie zwijam moje szanowne cztery litery i zaraz lecę go oglądać. Z reguły jestem optymistką, ale w cuda nie wierzę i wiem, że i tak już z grupy nie wyjdziemy, ale zobaczę naszą ostatnią porażkę. Może drugi Howard Webb się trafi ;-):-) A swoją drogą będzie miał koleś przekichane u Polaków jak wróci na wyspy, chronić jego rodziny nie będą przecież wiecznie. Sama chętnie bym złożyła mu wizytę i powiedziała trzy, a właściwie cztery (ale napewno nie ciepłe) słowa :-p

hmmmm moje już śpi a teraz ,mecz jak obstawiacie wygrają???:-D

Stefanka widziałam to dziwo żeczywiście futurystyczny nieco a i cena jak z kosmosu:-D
Kasia a jak kibic wierny zaraz krzyknie Polska gola!!!!!!!

Widze że wszystkie mecze oglądają;-)
dobrze ze mi przypomniałyście to może jeszcze końcówkę zobacze
Stefcia - z tymi parasolkami to było tak: miałam kupic oryginalną do buzza, ale trochę była droga i polazłam do Little Angels na mieście i kupiłam za 14 funtów jakąś Baby Go (czy jakoś tak). Na początku byłam niezadowolona, bo przecież mocowanie tej parasolki jest okrągłe a my w tych buzzach mamy płaskie rurki:baffled:. Pomimo to trzymało się to kupy, tylko czsami musiałam sprawdzać czy się nie ześlizuje ta guma od mocowania. A ostatnio zaczęłam mocować na zagięciu rurki przy tej częsci gdzie kiedyś będą maleństwa trzymać nóżki. Na tej zgiętej czesci akurat jest okrągło i nieźle się parasolka trzyma i w końcu jestem zadowolona, no w 80%:-D. No a potem zobaczyła że TKmaxx mają za 6 funciaków i trochę byłam zła:angry:
No dobra mały śpi ide na resztkę meczu, może zdąże zobaczyć cokolwiek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry