reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka. Krzesełko kosmiczne :szok::szok::szok: ale nie chciałabym go za darmo... :no:
No i co tam w "na wspólnej"? Bo mąż okupuje mi telewizor :baffled::baffled::baffled:
Śmiać mi się chce bo Kindze to takie już spore to dziecko dali,nie? Z miesiąc ma. I ta jej nadopiekuńcza mama!!! Za drzwi bym taką wystawiła!!!
A Marty Ksawery non stop w tych samych ogrodniczkach...:-D

reklama
grzechotka no wlasnie sie skonczylo :)
daszka ja kupilam ta w tkmaxie i od razu ze sklepu poszlismy nad morze z nowa parasolka ale niestety po 15 minutach i jednym powiewie wiatru zlamal sie jeden z drucikow!! mowie ci ona byla taka badziewiasta ze nie masz czago zalowac!!!
hehe paula ksawery w tych samych ogrodniczkach bo im sie nie przelewa. wlasnie to mowil ten meno marty do tego co mial kiedys dlugie wlosy krecone...nie pamietam jak oni sie nazywaja :) no a ta co dopiero urodzila wlasnie mowila swoim rodzicom ze jej dziecko przesypia cala noc ?????? yyyy no nic dziwnego jak urodzila juz 2 miesieczne dziecko :)

Ostatnia edycja:
Chyba jak na razie mamy szczeście, 0:0 , dodane 2 minuty do 1 cześci...
edytuje - koniec
Paula- a ja przeczytałam że mąż Ci kupuje telewizor... hohihihi

Ostatnia edycja:
A my wlasnie z pierwszego spacerku wrocilysmy i sie zaraz za obiadek zabieram. A tak goraco u nas ze szok, spodnie sie do tylka kleja:baffled: Na szczescie czasem wiaterek zawieje;-)
Stefanka calkiem calkiem to krzeselko, tylko malo dziecinne i faktycznie cena - kosmos;);-)
A my sie jednak na tego fisher pricea zdecydowalismy i powiem szczerze, ze w domu jeszcze bardziej mi sie spodobal niz w sklepie:-) I jak widac na obrazku Kayi tez sie podoba:-):-):-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    114,8 KB · Wyświetleń: 42
  • 2.jpg
    2.jpg
    114,8 KB · Wyświetleń: 44
hehheh dziewczyy a widziałyście jak kinga po cesarce sobie po łóżku skakała
a co do biednego ksawerego to chyba temu dziecku niewygodnie non stop w dzinach i czapie :-D
obejrzę jutro rano se

super to krzesełka z fisher price

Ostatnia edycja:
pryzybela ale ty masz cos tam dostawionego na srodku?? ja sie wacham miedzy tym forestem a chicco. chociaz J juz sie upiera na chicco bo widzielismy je w sklepie i on juz tylko to bierze pod uwage!!
aaa pryzybela juz widze!! na usa sa inne i z tym drzewkiem!!! tutaj takich nie ma!!

Ostatnia edycja:
Stefcia śmiesznie mi opowiedziałaś serial :-D:laugh2::-D:laugh2: ale czaję o co chodzi. Mąż Marty to Filip a jego wspólnik Max :-D:laugh2::-D:laugh2: dzięki

Tak to właśnie jest w tych serialach... Ja przez dwa tygodnie nie siedziałam na du... a one takie figlarne po porodach... hihihi...

Przyzybela krzesełko super!!! A Kaya wyraźnie zadowolona z nowego mabelka! :-)

Daszka :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Pryzybelka jaką Kaja ma szope na głowie :tak::-D śliczniutka kobietka
My tez jesteśmy na etapie wybierania krzesełek..i mam cicha nadzieję na zakup w czwartek.
A to krzesełko Fresco Loft jak by ktos chciał dziecko przy barze posadzić.

Co do przesypiania przez noworodka całą noc - możliwe - Wiktor po urodzeniu przesypiał mi całe nocepo jakimś miesiącu się popsuło.

heh 1:0 dla niemiec i 1:0 dla chorwacji...mamy jeszcze szanse ?? :confused:

a my mieliśmy dzisiaj ciężkie zasypianie...takiego darcia już dawno nie było :szok:

Paula..jak u Was??

STO LAT i WIELKA BUŹKA DLA SZYMKA !!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry