reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzięki dziewczynki za podpowiedzi:tak::tak::tak: Już mniej więcej wiem co pododawać;-);-);-)
Stefanka dzięki, że się za mną wstawiasz:tak::tak: zwłaszcza że się czuję koszmarnie.

Szukam właśnie jakiejś sukienki bo za dwa tygodnie idziemy na wesele. I kurcze nie ma nic ciekawego a jak już jest to w takiej cenie, że:szok::szok::szok::szok::szok::szok: No i nie wiem co zrobić.

reklama
Witajcie!!!:-)

Dziekuje za życzenia w imieniu Krzysia....Czytałam mu Wasze zyczenia, wierszyk Eweliny(wierszyk superowy)...:tak::tak::tak:

Ja tez życzę mojemu maleństwu samych radosnych chwil;-)!!!! zaraz go wycałuję:tak::-D

Ostatnio Dada się nie odzywa ale wszystkiego dobrego dla Szymala z okazji ukończenia 7 miesięcy:tak::tak::tak::-)

Sylwia to Wam szybko zleci...2 tygodnie, pewnie się cieszycie,co?
Stefa a Ty miałaś gdzieś lecieć? coś mi tam sie przypomniało.....

milego dnia! pa:-)

Dzięki Dotka, za odświeżenie mojej pamięci:
Wszystkiego co najlepsze również dla Szymonka :-)

My już po spacerku, Oliś zjadł i teraz gada do swojego odbicia w lusterku, narcyz jakiś mi rośnie, bo przy lusterku jest niesamowicie grzeczny, wygadany i radosny;-):-)
Weroniczka narobiłaś mi takiego apetytu na cheesburgery, że sobie aż dwa dzisiaj kupiłam :-p

no my już po usg wszystko jest dobrze biodra zdrowe więc już nie będziemy musieli chodzic na usg:-D

a Kubuś jechsał autobusem i bardzo grzeczny był chociaż dużo ludzi było:-D
tak więc wyprawa udana:laugh2:
Weroniczka to taki żarcik nie miej mi za złe :)))
a wracając do hamburgerów to najlepsze hamburgery sa u zośki heheh tak się nazywa buda taka z hamburgerami jest tam wszystko w tej bułce kapusta cebulka oliwki pomidory kukurydza groszek cebulka prażona ogórki w occie i surowe no i mięsko i sosy wielki jest jak niewiem a nazywamy go hamburger gitara spytaćie czemu ???? spróbujcie zjeść takiego zaraz wszystko leci i wtedy jedną reką trzymasz jedzenie a drugą strzepujesz to co ci na ubranie spadło a to wyglaa jak granie na goitarze hehehhehe

Ostatnia edycja:
my własnie wróciłysmy z krótkiego mokrego spacerku odziwo Gabi zjedła zupke i zaraz czeka nas usypianie rece mi wiedna od tego klopsika a inaczej niz na rekach ostatnio nie chce zasypiać ogólnie doliniarski dzień

No i my sie dokladamy ze spoznionymi (i niespoznionymi) zyczonkami dla WIKTORKA, OLIWCI oraz SZYMONKA i KRZYSIULKA !!!!!
A u nas nocka spokojna, Kaya od 8 wieczorem spala do 5 jednym ciagiem, i w koncu sama ja wyciagnelam i zabralam do nas i po jedzonku jeszcze do 8 dospala, ale to tak wyjatkowo sie zdarzylo;-):-)
Weekend tez jak zwykle bardzo rodzinny, bo grillowalismy sobie w parku, a niunia baraszkowala na kocyku...
I wiecie co? W tym roku moj maz nie bierze urlopu, bo za rok chcemy na miesiac do Polski poleciec, wiec oszczedzamy wolne dni;-),ale sie okazalo ze dopoki Kaya nie skonczy roku moze on wykorzystac urlop "tacierzynski", placony przez panstwo (bedzie troche mniej kasy, ale za to maz bedzie 5 tygodni z nami, no i tym samym wakacje bedzie mial:-), a i na dojazdach do pracy tez zaoszczedzimy;-). Mam nadzieje, ze uda sie to jeszcze teraz na lato zalatwic i ze sie nie pozabijamy bedac 24 na dobe razem (haha)

Weroniczka, Ty to masz zywot...Tak dogadzasz rodzince(mezowi), a kto Ciebie rozpiesci (zwlaszcza teraz)???:tak:;-)
Chociaz w sumie kobiety tak chyba maja, bo ja w sobote jak mala poszla spac to ze sto pierogow zrobilam, czesciowo ruskie, czesciowo z jagodami i to glownie dlatego, ze moj R jest ich milosnikiem....No ale coz wczoraj mial prawdziwe swieto (Dzien Ojca) wiec niech tam ma!;-)
Ewelina jakie talenta!!!!:-)
Dotka, a Ty to chyba pierwsza mamusia, ktora swojemu dziecku sama na bb zyczonka urodzinowe zlozyla:laugh2::-);-)(mam nadzieje, ze takie tradycyjne z buziakiem i usciskaniem w realu tez byly;))
Kasia, no mister Prezes to juz kawal chlopa po takiej nieobecnosci!;-) I fajnie, ze lekarzy zadowala stan serducha jego(silny chlopczyk z niego:tak:)

A tak w ogole to milego poniedzialku zyczymy i pieknej pogody na spacerki! Mamuski!!!

Uff Narcyz zasnął zmęczony podziwianiem swojego odbicia i dręczeniem biednej, kochanej mamusi :-p;-)
Zaraz Tomek z pracy wróci i pewnie mnie podsiądzie przy kompie, był jeden ogromny plus tych cichych dni. A mianowicie bał się mnie odgonić od laptopa :-p:-)

reklama
Pryzybela no niestety nikt mnie nie rozpieszcza. Nawet Tadeuszek dziś jest okropnie marudny. Ale wiesz ja lubię rozpieszczać w taki sposób moich chłopaków ( ale robię to niezwykle zadko:confused::confused:)

Kacha a jak oglądnąć filmiki z Prezesem? Bo ja wchodzę na album z jego filmikami ale nie potrafię ich uruchomić:baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry