reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

my tez witamy w poniedziałek
sto lat sto lat niech zyje zyje Krzysio nam
buziaczki od Oliwki na pół roczku dla przystojniaczka nr1:-D:-D:-D:-D:-D
dziekujemy bardzo za zyczenia a ten wierszyk suuuuper Ewedja przeczytałam T był w szoku
jeszcze raz dziekujemy za sliczne zyczonka (Marcelek :):):)"+")

Ostatnia edycja:
reklama
Ogromne buziole i wszystkiego naj, naj dla Krzysiaczka na pół roczku :-)

Paula, w bajkach powiadasz?? Ale po co dzieci mają mieć później koszmary;-):-p
Viki a Ty zaglądaj do nas jak najczęściej, wogóle jak tak możesz mówić, że będziemy miały Cię dość?? Chyba ja się muszę do tej Łodzi przejechać ;-):-)

Naprawdę mojemu dziecku coś się poprzestawiało, wczoraj tak długo szalał, myślałam, że o 5 będzie pobudka, a Oliś obudził się dopiero przed chwilką :-)

Kasia! Jakie koszmary??? Na prawdę... :-):-):-)
No widzisz jaki Oli ugodowy chłopak... Odespał wieczorne figle... :-D

Moja Julcia śpi. Zjadła śniadanko i padła...:laugh2:
A ja jestem wściekła na D :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak bym mogła to bym zabiła!!! Ehhh... szkoda słów!

Nie dość, że odespał wieczorne figle to jeszcze grzecznie w łóżeczku się bawi :-) Ciekawe jak długo to potrwa, ale ważne, że mam chwilkę dla siebie:tak:
Paula, powiedz D, że jak będzie Cię wkurzał to zjedzie się do niego brygada BB ciotek i będzie z nim krucho:-p;-)

mój tgeż śpi
kurcze mieliśmy dziś wypadek mały spadł z łóżka :baffled::no::wściekła/y::angry::crazy:nic mu się nie stało troszke popłakał ale bardziej to ja sie spłakałam zdenerwowałam sie strasznie mam wyrzuty sumienia spał ze mną w łóżku i nie wiem chyba się przeturlał taka zła jetsem na siebie :angry::angry::angry::wściekła/y:zawsze jak śpi ze mną opatulam ogho naokoło poduszkami i kołdra a teraz nie wiem zasnełam głupia pipa :wściekła/y:ale na szczęście nic mu nie jest wszystko sparwdziłam wszystko działa a Kuba zaraz już się śmiał i gadał jak sobie mysle że mogło mu się cos stac no nie moge sobie darować

teraz śpi a niedługomidziemy na usg bioder kontrolne pierwszy raz bedziemy sami jechać autobusem troszke się stresuję żeby mi ktoś pomógł wózek wnieść do autobusu i znieść

a oto obiecany wierszyk dla Krzysia na polroczne urodzinki

Rośnij duży, dzielny, zdrowy, w 100% odlotowy, nie zaglądaj do kieliszka, bo Ci będzie grała kiszka. Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki: Śmiej się dużo, ucz się mało, na klasówkach ściągaj śmiało. Bądź pomocny jak komputer, szybki jak japoński skuter, sympatyczny jak maskotka i słodziutki jak szarlotka. Te życzenia są dla Ciebie, byś się czuł jak w siódmym niebie.

zyczy BBciocia i Zaki :-D:-D:-D

Grzechotka będzie dobrze :tak: A ja mam jakąś obsesję na punkcie spania z dzieckiem i nawet jak gdzieś jesteśmy u znajomych to Młody śpi w wózku przypięty pasami. Mam taki twardy sen, że mogłabym Mu jeszcze jakąś krzywdę zrobić :baffled:

Kasiu! Przydałoby się żeby ktoś mu w końcu do tego łba nawsadzał!!! Ja nie mam sił... :no::no::no: Dobrze że mam Julcię bo bym chyba zwariowała... :no::no::no:

No, no... Ewelina!!! To teraz dla każdego takie ładne życzonka będą??? :-D:laugh2::-D:laugh2:

Grzechotka, nie wiem co Ci napisać... współczuję stresu... :no::no::no:

Dzień Dobry:-):-):-):-):-)

Kurcze ja taka trochę zajęta ostatnio jestem:crazy::baffled: :crazy: dziwne to jest dla mnie bo przyzwyczaiłam sie że na wszystko mam czas:-( a tu trzeba się zajmowac Małym, sprzątnąc chatkę, uczyc się do testów i do tego jeszcze pakowac:szok: Aaa i jeszcze muszę na zakupy pojechac:szok: Trochę mi dnia brakuje na to wszystko:-(

Grzechotka:-(:-(:-(:-(:-( Mi Marcel nie spał ale raz dałam mu przez sen z łokcia:szok::szok::szok: Nie obwiniaj się Kochana:no: Na szczęście nic się poważnego nie stało. I teraz będziesz bardziej ostrożna na pewno:tak::-)

A resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam:-):-):-) Wybaczcie, że nie piszę do Każdej z osobna:-)

845.gif

Prezencior dla Krzysia na pół roczku:-):-):-)​

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry