Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pryzybela świetnie Gaya wyglada w tym foteliku.....kurcze u nas nie ma takiej zabawki przy nim...tylko ten lewW fajny sposób złożyliście ten fotelik, ja myślałam,że tylko może być tak normalnie-wysoko....Chyba poprosze męża aby dzisiaj wyjął fotelik z pudła i rzołożył....No i trzymamy kciuki za małą!!!!:-)
najlepsze życzenia dla Eryczka Asmodis (hop,hop co tam u was?) i dla Adasia. Sto lat!:-)
Czy wszedzie jest taka okropna pogoda....? Smutno mi przez ta pogodę....o jejku nie wiem co się dzieje?Ale nie zanudzam....bez sensu....
Dota u nas też kiepska pogoda ale zaraz musimy wyjść na spacer bo mleczko nam się kończy:--( tylko jedna porcja została
A co do tacierzyńskiego w Polsce to jest coś takiego jak opieka nad dzieckiem. Są to dwa tygodnie wolnego płatnego i przysługuje wszystkim tatusiom po urodzeniu się dziecka. Nie tylko jak żona miała cesarkę. W moim szpitalu wypisują wszystkim chętnym tatusiom Ja przy Stasiu i przy Tadeuszku przez pierwsze dwa tygodnie miałam męża w domu
No właśnie Weroniczka o ten urlop mi chodziło. Np. Ginekolog może go wypisać.
Madzia u mnie też pogoda pod psem! Pada deszcz, ciemno jakoś, a ja kurczaczki;-) chora... No i mała mi dziś raz zakaszlała mam nadzieję że nie rozłoży jej
Przyzybela okład z sody małej od razu w domku zrób na nóżkę i nic nie będzie bolało ;-)
Wszystkiego najlepszego dla dwóch półrocznych przystojniaków- Adasia i Eryka!!!
Buziaczki dla Adasia i Eryczka na półroczku:-):-):-):-)
Dzień Dobry Kochane:-):-):-):-)
Wczoraj postanowiłam nawet nie otwierac laptopa bo pewnie by się skończyło jak zwykle, że nie mogłabym odkleic sie od niego trzeba było się pouczyc i posprzątac
Ech, ale po co ja to piszę jak i tak nikt nie zauważył że mnie nie ma
Wszystkiego naj, naj dla Adasia i Eryczka na pół roczku :-)
Sylwia, jak wogóle tak możesz pisać, że o Tobie nie myślałyśmy?? Chyba nie dość, że do Łodzi się muszę przejechać to jeszcze do Bradford ;-)
Paula, my wszyscy też jesteśmy cholernie przeziębieni, ale pocieszę Cię, że dzieciom najszybciej przechodzi. Nas jeszcze kaszel dusi, a Oliś o przeziębieniu już na szczęście zapomniał. Zdrowiejcie szybciutko
Dota pouczyłam się na szczęście A z pakowaniem to aż mnie głowa boli od myślenia cowziacv a czego nie Ja mogę miec tylko jedna walizkę na siebie i na Marcela i jak ja mam do niej wszystko spakowac Na szczęście po tygodniu R dojedzie do nas i to samochodem więc jakby co to dowiezie co trzeba. Ale nie powiem, głupio że tak się złożyło że w tym samym czasie wyjazd i przeprowadzka. Ale stwierdziłam że zostawię to do przyszłego tygodnia. Dam Marcela mamie na przechowanie a sama wtedy się wezmę za to, bo teraz to nie robota
Sylwia, gdyby nie fakt, że mogłabym Was wszystkich pozarażać to już bym u Ciebie była ;-):-) Ale rzężę (kurcze jak to się pisze?) jak stara lokomotywa :-(
witajcie lachonki moje
mała wstała o 3 na cusia i sie rozpłakała jak ja do łóżeczka włozyłam cwaniara do łóżka chciała ale ja poklepałam i zasneła
wstała pprzed chwila i do lapka sie pch chce se popisac (pewnie do Juli albo do Marcelka
dseuniin jj mjnnn
kll kk k ssssssssssbk,m ng m m, sss
-lo;yh,mol;nllmbuubuurdbg
kavvv v to wiadomosc od Oliwki nie wiem co tu pisze ale odbiorca napewno wie
Paula trzymam kciuki zeby nic nie dopadło Julenke i ty tez wracaj szybko do zdrowia
Przyzybela trzymamy za kucie Kajuni oby było dobrze
Dota a u mnie pogoda sie poprawiła wczoraj taki deszcz padał ze szok nawet jak T poszedł na spacer z niunia to ich złapał i T cały mokry hehe
Sylwia niechciałysmy ci przeszkadzac;-);-);-);-) sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj zyja nam niedch zyja nam Adas i Eryczek
buziolki od Oliwci i bbciotki
u nas następna noc bez jedzenia calusieńka przespana nawet bez zajaknięcia
cieszymy się cieszymy
pogoda tutaj też do bani i też musimy wyjść niesety w sm utnym obowiązku - zapłacenia rachunków no i trza kupić coś dla Kuby na obiadek ciekawe co mamusia dziś wymyśli?????
Sylwia a ty już w Polsce będziesz mieszkała teraz????