reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasiu ucałuj olisia od cioci

weronika nie zamartwiaj sie...wszystko jest przeciez ok:tak::-)

pablo teraz spi, a jak wstanie jedziemy odebrac hustawke...kupilam ja jednak na allegro od prywatnej osoby ale hustawka jest nowa bo dziecko dostalo w prezencie a juz jedna mialo..i udało mi sie ją kupic polowe taniej niz w sklepie...
tak wiec dzis mlody bedzie sie hustał:rofl2:

a na obiadek gotuje pawłowi barszczyk...czy ktoraś z was juz dawała dziecku buraczki????

reklama
Kasia super że u Olinka wszystko ok!!!
Daję wam trochę upału który u mnie jest ;-):tak::-D

Grzechotka czekamy na wymiary Kubunia hihihi... A co ty się nic nie chwalisz że macie chrzciny niedługo???? :-):-):-):tak::tak::tak:

Sylwia
życzę cierpliwości w pakowaniu... ;-);-);-)

Weroniczka wszystko jest ok. Na pewno! Pewnie córunia która Ci się marzy da o sobie wkrótce znać... :tak::tak::tak::-):-):-)

Viki ja chciałam dziś dać ale w sklepiku osiedlowym nie było dziś buraczków! Myśle że swobodnie możesz je dać. Są bardzo zdrowe! U nas dziś kalafiorowa... ;-) :-)

U nas dzionek zaczął się ok!!! Mała grzeczna, bawi się na całego, śmieje od samego rana... :-D:-D:-D A teraz leży koło mnie i pije herbatkę... :-) Moja kochana królewna...

Ostatnia edycja:
KASIU a ten nasz OLIŚ to dzielny chłopak:tak::tak:trzymaj się:tak::tak::-)
WERONICZKA będzie dobrze i nie denerwuj się:tak::tak:
VIKI udany zakup to będzie dziś huśtanie na całego:tak::-);-)tylko do spróbowania jak dla nas gotowałam i smakowało:tak::tak:
SYLWIA miłego pakowania

Viki ja dawałam buraczki młodemu i on je poprostu uwielbia. Ma to po mamusi. Tylko, że potem robi czerwoną kupę i pamiętam przy Stasiu się wystraszyłam że to krew:confused::confused::confused:

Właśnie dzwoniłam zapisać się na usg i mówię babce że skierowanie będzie dopiero dziś a ja dzwonię bo są odległe terminy a ona na mnie z gębą że żadne odległe:confused::confused: I wiecie co? Faktycznie. Dostałam termin na środę najbliższą. A przy Tadeuszku czekałam dwa a nawet 2,5 mies.:confused::confused::confused: Zszokowałam się:confused::confused::confused:

Dzień dobry :-)

My po spacerku i deserku uskuteczniamy Wiktorkową popołudniową drzemkę :-)

Daszka...może rzeczywiście za duże pileuchy, bo Wiktorowi właśnie wylatywało na zewnątrz jak 4 jeszcze były na niego za duże :tak:

Grzechotka jak po szczepieniu? Kubuś dzielny?

Joanna u nas w nocy tez burza hulała a Wiktor na całe szczęście spał jak zabity

...ale o trzeciej już się zrobiło cicho...Młody się zbudził, zjadł ..ubrał uśmiech na twarz i ani myślał o spaniu...ale w końcu w końu zasnął do 7

Weroniczka ależ ta historia się ciągnie! Najgorsze są interesy z rodziną i znajomymi...ja bym nie miała już żadnych skrupułów...w końcu to Ty cierpisz i Twoje dzieci!
Powodzenia u lekarza!!

Sylwia
pospiesz się pospiesz bo u nas piękna pogoda!

Kasiu cieszę się z Oliś miewa się coraz lepiej! Duża Buźka od CiotkiBB a Wiktorek zjadł dzisiaj cały deserek za Olisia, żeby był silny i zdrowy :tak::tak::tak:

Viki no to Pawełek będzie miał już dziś radochę...my musimy jeszcze na nasza poczekać, bo wolałabym żeby Wiktor dobrze siedział zanim zacznie z niej korzystać
i zyczymy smacznych buraczków

Paula ucałuj od nas swoją królewnę...życzymy smacznego kalafiorka

:-):-):-) Bywajcie zdrowo i szczęśliwie :-):-):-)

NO HEJ MY JUŻ po szczepieniu Kuba dzielny był a miał dziś dwa ukłycia na wzw i pneumokoki nawet dostał od pani pielęgniarki naklejkę jestem dzielny :-D

u nas nocka ciężka chyba kalafiorowa dawała o sobie znać bo prykał prężył się i popłakiwał przez sen :baffled:
dziś ja sama z Małym cały dzień bo R w delegacje pojechał i wróci w nocy:baffled: ale za to ja mam jutro wolne i ide do pracy na grill party:-D

Paula pisałam już jakiś czas temu że mamy chrzciny 6 lipca:-D

Viki
to chyba przyjedziemy z Kuba sie pohuśtać:-D

Kasiu duzo zdrówka dla Olisia

Weronika powodzenia u lekarza będzie dobrze

Witajcie!!!:-)

Buziaki dla wszystkich.....kurcze musze poczytać co tam napisałyście przez ostatnie dni ale chyba nie teraz...u nas upał, nie ma czym oddychac idę się schowac w lodówce:-DCos tam się chmurzy ale czy cos z tego bedzie????

Poczytam potem ....papatki!:-):-):-)

Ale pustki:tak::-)
A my już po spacerku i obiadku mały poszedł na drzemkę i właśnie zaczął padać deszcz :tak::tak:duchota:tak:!!!!
GRZECHOTKA to się wyszalejesz jutro za wszystkie czasy:tak::-p;-):-)
DOTA i jak siedzisz w lodówce :-Dczy może już poda:-D

a ja mam do dupy humor..dzwonila moja mama i damian ma 38 stopni goraczki.boli go głowa....poza tym nic mu nie jest:-:)-(

reklama
Viki może przez słoneczko Damianek się gorzej poczuł...
Jak smakowały buraczki Pawełkowi???

Grzechotka... musiałam to przegapić!!!:baffled::zawstydzona/y:
No mówiłam żeby ostrożnie z kalafiorem bo wzdyma... U nas dziś kalafiorowa, ale dałam tylko jeden kwiat na prawie 4 słoiczki (bo tyle wyszło) Tak więc dla smaku... :tak:

Dota!
Wyszłaś już z tej lodówki??? :-D:-D:-D

Jula właśnie usnęła... Niech pośpi dziewczyna... :-):-):-)

Do góry