reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja już po wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze ale szyjka macicy rozwalona i muszę bardzo uważać i nic nie dzwigać. Łatwo powiedzieć skoro muszę codziennie Tadeuszka znieć i wnieść na drugie piętro Dobrz, że chociaż wózka nie muszę dźwigać. Oprócz tego pokłóciłam się z moją ginką bo znając długośc kolejek na usg na NFZ zapisałam się już wcześniej i dziś poprosiłam o skierowanie. A ona na to, że nie bo najpierw muszę zrobić badania krwi i moczu. Jak jej powiedziałam, że wtedy będzie już dawno po 12 tyg. to się wkurzyła i powiedziała, że nie wolno tak robić że się rejestrować bez wystawionego skierowania i z wielką łaską mi je wystawiła. Dodam, że przy porzedniej ciąży też tak było i w związku z tym przepadło mi pierwsze usg i miałam robione dopiero w 23 tyg. ciąży.

reklama
weronika wiec sie pilnuj i staraj się nie dźwigać za duzo..wiem , że łatwo się mowi mając dwójke dzieci ale spróbuj ograniczyc to do minimum...jeszcze za wczesnie aby córcia sie spieszyla na swiat!!!!!a przeciez tez ciezko by ci bylo gdybys musiala non stop lezec do konca ciązy, wiec lepiej teraz zadbac o siebie..:tak:

paula buraczki były wyśmienite!!!!!!!!
ciekawe czy ciuchy się dopiorą bo po pierwszej łyżeczce wypluł wszystko w 4 strony świata!!!:-) no ale pozniej juz wcinał wszystko:)

huśtawka odebrana

pozniej wkleje fotki

chetnych zapraszam do pobujania się;-)

U nas dalej upalnie...troszke się chmurzyło ale po godzinie niebo zrobiło sie błękitne....nawet lodówka nie pomogła ...heheh:-D
Sylwia, Magda ciekawa jestem jaką bedziecie miały pogodę;-)ja na Waszym miejscu bym tu nie przyjeżdzała ...tylko gdzies na Alaske;-):-D
Elcia, Elcia.....:-p

Weroniczka najwazniejsze,że z maleństwem wszystko dobrze:tak:....to dbaj Kochana o siebie:tak:

Viki nie matrw się może to jakaś malutka infekcja u Damiana....no i czekamy na zdjęcia hustawki.
Grzechotka pewnie juz się szykuje na jutro...co?to się zrelaksujesz;-)

a ja mam dla was malutka niespodziankę:

cytuję:
"czesc viki tu ewedja. u nas wszystko ok, tylko straszne upały. Zaki pokazał pierwszy ząbek. Podróz jakoś przezyliśmy. Mąż nas nie poznał hahahaha. Zaki już przyzwyczaił się do tatusia. Pozdrów od nas wszystkie BB grudniówki i grudniaczki."

takiego to smsa dostałam przed chwilka:-)

hej wreszcie jestem

no raczekj daleko mi do szykowania się dopiero małego położyłam ząbek wychodzący + szczepionki daja efekt piorunujący powalił mnie dziś taka jestem padnięta
spocona zmęczona i chce mi się coś słodkiego a nie mam nic( tak na wszelki wypadek nie kupuje) no może i dobrze:-D a i cycki mnie bolą:baffled:

a czy się jutro wyszaleję no nie wiem najpierw będę musiała Kubę położyć spać bo R powioedział że on nie umie i nie będzie go usypiał tylko że zanim ja to wszystko zrobie to będzie po 20 party od 19 kjak przyjadę to już pewnie nic do jedzenia an i picia ne będzie bo te żłopy na wszystko się od razu rzucą:-D no może mi się uda go namówić żeby sam to zrobił kiedys musi być pierwszy raz:laugh2:

Paula ja właśnie dałam jedną małą różyczke kalafiora na tyeż 4 duże słoiczki a i tak stękał

weronika to dobrze że wszystko jest ok a może zmoień przychodnię albo lekarza pewnie jest kilku ginekologów i jak tylko możesz oszczędzaj szyjkę:-D

no a my wrócilismy dopiero z podwórka własnie szykujemy kapiel
DOTA :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pjak tam było w lodówce hehe:-D:-D:-D:-D:laugh2:
WERONICZKA musisz kochana uwazac :tak::tak::tak: jeny ja to cie podziwiam skad ty bierzesz siły??? jestes moim idolem:laugh2::laugh2::laugh2:
VIKI i jak tam Damiano??/ a niespodzianka miła miła Ewedja to chodzic nie moze hihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRZECHOTKA a masz kreacje na chrzest??? wklej fotke jak masz;-);-)
A TAK WOGóLE TO GłOWA MNIE BOLI CAłY DZIEN NAWET TABLETKI NIE POMOGłY:no::no::no::no::no::no::no::no:
lece kapac mała i sama tez sie połoze moze T cos zaradzi zeby głowa przestała bolec:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
DOBRANOC KOBITKI

elcia kreację mam tę samą sukienkę co miałam na ślubie u siostry już w ciąży byłam wtedy więc wchodzi na mnie jeszcze a zdjęcia są na zamkniętym w brzuszkach w kadrze nie ma sensu kupować nic innego i tak sie w nic nie zmieszczę ładnego a a może być

ja na Waszym miejscu bym tu nie przyjeżdzała ...tylko gdzies na Alaske;-):-D

Alaskę to ja mam tutaj:-( Cały dzień leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Weroniczka baaardzo się cieszę, że wszystko jest ok:-) Musisz tylko uważac na siebie, co na pewno robisz juz od dawna:-)

Ewedjaaaaaaaaaa come back:-(:-(

Grzechotka Tobie to się powodzi:-p na imprezkę bez ogonka, no no:-);-) Wyszalej się za nas wszystkie:laugh2:

Viki polepszyło się Damianowi???? Może tak zareagował na zmianę klimatu? Na codzień mieszka w Łodzi to zaszkodził mu nadmiar świeżego powietrza:-p

reklama
Weroniczka tak się ciesze że wszystko z dzidziunią w porządku!!!
No i uważaj na siebie Kochana...

Viki! Miła niespodzianka od Ewedji... :-) super ze u niej wszystko ok...
No a buraczki powinny się sprać, jak nie to Vanish moim sposobem i po plamach... :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry