reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ja siedzę na allegro i szukam prezentu dla Kuby od chrzestnego ojca bo nie wie co mu kupić ja yteż się nie mogę zdecydować
myślałam już właśnie o tej huśtawce co ma viki lub o krzesełku do karmienia bo to co mamy w spadku po amelce to mi się nie podoba takie przedpotopowe albo taki paląg z zabawkami ustawiany na trzy poziomy nie wiem co lepsze wszystko bym chciała:-D

reklama
Hej Dziewczyny!
Najmłodsze pokolenie lula. Zastanawiam się czy te pieluchy faktycznie nie są za duże, no i nie wiem, pal licho,ale to nie są żadne firmowe. Pomimo to na inne z tej samej firmy nie narzekam.
Kacha - uściskaj Olisia ode mnie i od Jasia! Może jutro będziecie wiedzieć czy wracacie w niedziele czy w póxniej?
Weronika - uważąj na siebie
a mam pytanie: wiecie coś na temt podawania maluchom kropli z fluorem (czy coś podobnego)? W paru miejscach czyatałąm że powinno się juz coś takiego robić, wiecie coś na ten temat?
Pozdrawiam Was i dobrej nocki

daszka ja pytałam o te kropelki nawet 2 lekarzy i obie powiedziały że nie polecają
generalnie to najpierw trzeba sprawdzi poziom fluoru w powietrzu i w wodzie z której robi się mleko dla dziecka lekarz pediatra powinien mieć takie informacje co do powietrza i wody z kranu a jeżeli dajesz butelkowa to tam info jest i dopiero jeżeli ten poziom jest dużo za mały to wtedy może przepisać ale tak czy inaczej mi powiedziały że dopiero jak dziecko będzie miało co najmniej 4 zęby bo na jeden czy dwa nie ma po co

Daszka ja nic nie wiem na temat tych kropelek:no::no:

Weroniczka ja mam pytanko:-):-) Bo jeżeli Tadeuszek ma 6 miesięcy a Ty kończysz już 3 miesiąc ciąży tzn że zaszłaś w 3 miesiące po porodzie:-) Więc moje pytanko czy miałaś wcześniej regularną @??? Karmiłaś piersią?? Pytam bo ja też już bym chciała:-) i powiem szczerze, że myśleliśmy z R że szybciej nam to pójdzie:tak: a tu Marcel ma już prawie 7 miesięcy i nic:-:)-( Ale ja dopiero jedną @ miałam. No i teraz mam niby 37 dzień cyklu i @ nie widac:no::no:

Witam was .

Kochane jesteście że się tak troszczycie i cieszycie ze mną:tak::tak:

Sylwia Ja zaszłam w ciążę po 2 @ więc trudno tu powiedzieć o regularności:confused::confused::confused: A co do karmienia to od początku karmiłam mieszanie a po 8 tyg. już tylko butlą- niestety

reklama
Buziaczki i serdeczne pozdrowionka ze slonecznego Władysławowa dla wszystkich BBcioteczek i grudniaczkow przesyła Kubus z rodzicami

ps. kilka moich pierwszych fotek z plazy w galerii. Buziaczki

Do góry