reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oj Weroniczka, współczuję!!!
Może dzwoń do niego co kilka dni i pytaj jak wygląda Twoja sprawa. Może w końcu ruszy dupę i załatwi to. Powiedz dziadowi że na chleb nie masz przez jego lenistwo i dlatego tak wydzwaniasz. Pościemniaj...
Musisz coś wymyśleć żeby do niego trafiło w końcu.
Jak się nie mylę to znajomy Twojego taty tak? Może tata go przyciśnie w Twoim imieniu.

reklama
dziewczynki mówie wam
DOBRANOC MIłYCH SNóW I SPOKOJNYCH MALUSZKóW
WERONICZKA a to h.... z niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dawaj mi tu nr tel do niego inaczej z nim pogadam i wcale tu nie zartuje mówie w 100% serio:tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Dziewczyny!
Gratuluję ząkbków u Wiktorka i Kubusia!
Wy tu o dietach, a ja właśnie zjadłąm truskawi ze śmietaną.... mniammm:-)
Pieluszki u nas te z 4, ale na noc używam innych i kurcze ja chyba nie potrafię ich zakładac, bo co jakiś czas przeciekają... i Jasiek budzi się rano w mokrych śpiochach i mokrym śpiworku... przeciekają mu od góry od pasa. I zastanawiam się może na noc byłyby lepsze większe pieluszki? Jak myślicie?

no własnie ja mam już obsesję na punkcie siusiaka - zawsze w dół, a jak sprawdzałam tą pieluchę to ona mokra prawie tylko od przodu, z tył to prawie nic... nic nie kumam...:no: a i te siuśki wylatują mu z boku i od góry...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry