reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Właśnie kiedyś też czytałam, że niekapki pomagają dlatego Młodego nauczyłam, a dopiero niedawno znalazłam informację, że powinno się wprowadzać od razu normalny kubeczek, nawet kilku miesięcznym dzieciaczkom. Rozmawiałam o tym z logopedką Olisia i ona mi to potwierdziła. Ewentualnie jeśli nie ma się cierpliwości do nauki picia ze zwykłego kubeczka to można spróbować podawać przez słomkę, bo to też pobudza mowę.
Najlepsze jest podawanie picia łyżeczką, ale na tyle cierpliwa to ja nie jestem ;-)

reklama
To wy jeszcze śpicie??? :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Dzień dobry!

To o NIEKAPKU!!!
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/jak-nauczyc-dziecko-pic-z-kubeczka-17897/

My wczoraj byłyśmy u moich rodziców, nie chciałam siedzieć w domu z... dziadem!:-D więc fochów ciąg dalszy.... :tak:

A tak to wszystko ok, Julci brzunio już zdrowy więc wróciłyśmy do mormalnego jedzonka. Delikatnie oczywiście...

Asia pozdrowienia dla męża. Oby to tylko złamanie. ;-):-)

dzien doberek wszystkim!!!!!
ja małej jeszcxze z niekapka nie uczyłasm pic ale zato juz umie pic ze szklanki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ASIU mam nadzieje ze twojemu mezulkowi nic nie bbedzie oprócz złamanej reki trzymam kciuki zeby było ok
SYLWIA ZAKUPKI SUPER
MIłEGO DZIONKA LASECZKI LECE DO TYRY:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hej dziewczyny

ale jestem nie wyspana mał o 6 rozrabiałrozrabiał wreszcie zlitował się nade mna i usnął a tu mnie tel onudził i dupa już spać nie będę
ide dziś szukać stroju kapielowego bo ten stary jrst hmmm za mały:zawstydzona/y::baffled:

miłego dzionka
znowu upał:-D

paula w srodę jadę nad jezioro na wczasy hehehh no i przyda sie ten kostium jak b edzie taki upał to może do kolan sie odrryję i ramiona pokaże heheeh

PAULA hihihih tak zbiory dla stefanki ciagle narzeka a tu Gaya na miasto towar rzuca hihihih ( TAK SZYJE)
moje dziecko zaczeło wołac ELA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
To wy tak z Oliwką po imieniu będziecie??? :-D:-D:-D nowoczesna mama jesteś.
Moja cały czas "mama" aż czasem mam dość... :-D:-D:-D

Grzechotka nie przesadzaj. Zdejmij tą zakrywajcą Cię szatę. :tak:;-):-) Tak skromnie tylko ramionka i kolanka???

Do góry