• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WITAM!!!!!!!!
Dziewczynki nigdzie nie byliśmy mąż jechał z pracy i miał wypadek dopiero wróciłam ze szpitala jak narazie nic poważnego prześwietlenia i badania tylko strasznie go głowa boli i ma rękę w 2 miejsca złamaną:-(:-(:-(normalnie się cała częse :-(:-(szlak by to trafił:wściekła/y::angry:dobra już nie zaśmiecam idę kawkę sobie zrobić:tak:
GRZECHOTKA to super że KUBUŚ zadowolony:tak::-)
SYLWIA zakupy super:tak::-)
JUTRZENKA fotelik zarąbisty nas też to czeka:tak::-D

reklama
Asia wspolczuje, dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.

Kasia kurcze to nie wesolo macie. Mam nadzieje ze Tomek szybko cos znajdzie i wszystko sie ulozy. Trzymam kciuki.

Mam pytanie. Jak nauczyc malego pic z niekapka. Kupilam wczoraj ale maly nie wie o co chodzi. Wyjmowalam ta blokade i robilam kapek ale on gryzie ten ustnik i mysli ze to zabawka bo kolorowy. Jak sie Wasze maluchy tego nauczyly????

Agatko czekamy na wiesci z ubieglej niedzieli. Nie trzymaj nas w niepewnosci bo nie wiemy czy nasze kcukasy pomogly.

Ale mnie glowa dzis boli, to przez te slonce

Jutrzenka dawaj jak najczęściej Kubusiowi kubeczek do rączek. Niech gryzie ustnik, w końcu jak tak będzie podgryzał to coś mu poleci i wtedy zajarzy o co chodzi:tak:

Kurcze ja nauczyłam Młodego pić z niekapka, ale sama nie wiem jak to nam się udało. Najpierw zalewał się jak świnka, aż w końcu załapał.
Ale czytałam gdzieś ostatnio, że podawanie z niekapków nie jest najlepsze dla dziecka. Podobno pediatrzy i logopedzi są za tym, żeby dzieci uczyć od razu pić ze zwykłych kubeczków, bo usprawnia to aparat mowy, a niekapki spowalniają cały etap mówienia.
Asia trzymam kciuki za męża. Zobaczysz wszystko będzie ok :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry