reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-D:-D:-D cieszę się że was zaraziłam praniem. Ja dziś 4 zrobiłam :-):-):-)

wszystko pachnące i czyściutkie... no i wyschło na słoneczku to całkiem inaczej od razu. W domu u mnie wilgotno bo parter to pranie dłuuugo schnie i wietrzeje... :-(
A tak to cudownie... :-):-):-)

reklama
hej dziewczyny chłopaczki i dziewczyneczki

nareszcie troche chłodku wieczornego mały już śpi
jutro jedziemy nad jezioro pokąpać sie troszkę mam nadzieję że woda będzie już na tyle ciepła żeby kubie jajek nie odmroziło

sylwia zazdroszczę ogródka bardzo:confused:

oczywiście spóźnione ale szczere życzenia dla Oliwierka buziaki

A jednak GRZECHOTKA jedzie nad jeziorko się kąpać:baffled::-p;-):-D:-D
Dziękuje za życzonka wszystkim(dziad KRZYŚ):-D:-D:-D
Ale dzisiaj prania narobiłyście wszystkie pewnie zmęczone:tak::-)

asia ale ja wejde do wody tylko w takiej sutannie jak maja muzułamanki od stóp do głowy zasłonięta inaczej nie ma mowy

ale na szczeście wujek ma własny dostęp do jeziora i swoja plaże więc nikt mnie nie zobacz jak mi stopy wyjdą :-D:-D

wiesz że rybki tez na zawał serca mogą zejśc potem wszystkie do góry brzuszkami będą pływać
mieć tyle dusz na sumieniu no nie wiem jak to zniosę:-D

reklama
Do góry