reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Wstawać śpioszki!!! :-):-):-)
Dzień dobry!!! :)

A ja się nie odzywam z dziadem. Nawet nie wiem gdzie jest i mam to w du_ _e.:-)
Asia po praniu nie zmęczone, bo to pralka pierze. Dziś też jedno pranko. Trochę wstyd bo niedziela ale co tam. Będzie pusty kosz :-D:-D:-D

witamy w niedzielny poranek

ja już wydepilowana nakremowana czekam na wyjazd nad jeziorko w sumie i tak nic ciała nie pokaże ale żeby ne było że nie dość że wieloryb to jeszcze owłosiony heheheh a to już ewenement:-D:-D:-D:-D:-D

DZIEŃ DOBEREK!!!!
GRZECHOTKA miłego opalania:tak::-)a depilacja zrobiona to pewnie poderwiesz jakiegoś przystojniaka:-D:-p
PAULA czasami tak jest że nawet w niedziele pranko pewnie się boisz że jutro pogody nie będzie:tak:;-);-):-D:-D
U nas cieplutko dziad wraca zaras z pracy to trzeba gdzieś wybyć na jakieś piwko pod parasolem:-p;-):-D:tak:
MIŁEGO DNIA!!!!!!

witam sie i ja
gooooooracooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na obiadek u nas dzisiaj GRILLLLLLLLLLLmniam mniam
miłego leniuchowania!!!!!!!

Dzieńdoberek:-):-):-)

Stefanka to trzymam kciuki:tak: Fajnie masz, jednak swoje to swoje. Zupełnie inaczej się w takim miejscu mieszka:-)

A ja Wam się pochwalę moimi dzisiajeszymi zakupami:-)
Buy Forest Peak Rug - Natural Colour 180 x 120cm. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
oraz
Mothercare 7-in-1 trekker : mothercare sztuk 2 bo dla Marcelka i dla mojego siostrzeńca:-):-)

Jakbym kupowała to w sklepie to zapłaciłabym za wszystko 210funtów. Ale my mieliśmy szczęście i dostaliśmy to carboot (taki targ) i zapłaciliśmy 100funciaków:-) To się nazywa miec smykałkę do interesów:-p;-)

EDIT
jestem tak podjarana tymi zakupami że zapomniałam napisac że marcel ma pierwszy raz w życiu kaszel:szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
witajcie :)
my wlasnie wrocilismy z nad morza uff jak goraco !!
u mnie tez sie nie obylo bez zakupow oczywiscie!!
a na obiad pychotka- cieciorka z sosem cebulowym mniam mniam

Witam sie i ja po krotkiej nieobecnosci, ktorej i tak nikt nie zauwazyl :-:)-:)confused::confused:.

Spoznione zyczenia dla Oliwierka, Aneczki i wszystkich Krzysiaczkow malych i duzych.

U nas dzis swar ze ledwo dysze. A ja na obiadek placka po zbojnicku zjadlam. Pyszotka.

Wczoraj bylam na zakupach i kupilam malemu kilka rzeczy tylko takich na 80 i 86 wiec to dopiero gdzeis na pazdziernik, listopad. Ceny nie specjalnie nie zadziwily, standar zadna rewelacja te tutejsze wyprzedaze.

Poza tym jestem lzejsza o pare setek bo kupilismy fotelik samochodowy. Co prawda Kuba ok 7 kg wazy wiec jeszcze w malym pojezdzi troche ale nowy juz na niego czeka. Kurde sporo kosztuje te nastepne foteliki, ten co wybralismy to 899 :szok::szok::no::no:. Zaplacili 827 bo mielismy karte rabatowa ale mimo wszystko to duzo. To fotelik 9-18 wiec do ok 3 lat dla dzieci
To ROMER KING PLUS. A tak wyglada.
Produkty RÖMER

Ide poleniuchowac poki maly spi :-D:-D

reklama
hej

my już po wycieczce jeziornej Kubuś miał dużo atrakccji dzis kapał się na golasa w jeziorku praktycznie sam pływał przebierał rączkami i nóżkami i pewnie jak bym go puściła to by sie utrzymał ale sie bałam trochę ale mu się podobało bardzo opalał się i wydurniał strasznie fajnie było

asia ja tam u rodzxiny byłam więc zero przystojniaków a poza tym z rodzicami hehehe więc nawet jak by był to lipa:-D

sylwia dywanik fajny a ten samochodzik też Kuba ma identyczny

Jutrzenka fotelik tez fajny i drogi :baffled: ale nas niedługo tez czeka taki wydatek Kuba mój juz ponad 9 waży a obecny fotelik do 13 kg oj kasę trzeba zbierać już

stefka a na plaży n ie przyszło green peace po ciebie czasem heheh:-D:-D:-D

mały był tak zmęczony że padł już w samochodzie dałam mu tylko kasze przez sen i śpi już mam nadzieję że do rana

Do góry