reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dziewczyny widzicie to co ja??? Wskoczylam na 5 miesiac :-)
Szkoda ze dalej ruchow nie czuc :-( Juz sie nie moge doczekac!!!

Co do tej pozycji to faktycznie klopot...ale jak Was slucham/czytam to widze ze sa wieksze ;-)

belka a Ty sobie suwaczek zmieniłaś?? Bo na liście ja mam stary na którym widznieje że jestes w 17t5d Czyli co data porodu Ci sie przesuneła z 14 na 12 grudnia?? Bo niewiem jak mam to na liście pozmieniac....
W sumie tam każdy ma suwaczek innaczej:-D bo niby te co dziś by były w dokładnie 18t to by im data przypadała właśnie na 12 grudnia, a tymczasem np. dota ma na suwaczku 18t a date na 14 grudnia...?:-D

belka to jest juz nas dwie na 5 miesiącu tylko że ja też ruchów nie czuje, ale strasznie mi się brzuch napina, to mnie niestety martwii. No ale bedzie dobrze i mam nadzieje że nie długo nasze maluchy zaczna kapać skakć i wogóle szaleć:-) w końcu najwyższa pora:tak:;-):-)

Hej dziewczyny tak dla śmiechu sprawdziłam które z nas mają dobre suwaczki, a które sie nie zgadzają z datą porodu...
Tylko sie nie złośćcie, wcale nie chodzi mi oto że mądruje czy coś.... mnie sie poprostu nudziło....:-D;-)

Oto wyniki zgodności dni na suwaczku z datą porodu:

Doticzka ok

Soida 2 dni za dużo na suwaczku

Aneta_Opilowska ok

Oleńka* ok

Pryzybela ok

Ewa_79 ok

Belka 2 dni za dużo na suwaczku

dotaZ 2 dni za dużo na suwaczku

Etosha 1 dzień za dużo na suwaczku

żonkilek ok

viki ok

Kacha 3 dni za dużo na suwaczku

Ataata ok

asmodis ok

mamasia ok

Sabrina 1 dzień za dużo na suwaczku

AneczkaK 1 dzień za dużo na suwaczku

Weroniczka 1 dzień za dużo na suwaczku

Ja przestalam zwracac uwage na suwaczki i daty. Dzidzia i tak przyjdzie jak bedzie miala ochote :-p Date porodu podalam na wlasnych obliczeniach a ta na suwaczku jest zgodna z USG.

reklama
ok zgłaszam się:-);-)takie jakiś mam dzien do kitu :-(tęsknie za swoim miśkiem strasznie:zawstydzona/y::-( i nie mam ochoty nic robić cały dzień na kompie siedze zamiast się wziąść za nauke:-(:wściekła/y:

Dziewczyny podpowieccie mi jakie imię dla dziewczynki może być ?:) bo ja nie moge żadnego znaleść tylko Maje biore pod wiekszą uwage i to też nie do końca a reszte imion te co mi się podobają to mojemu się znowy nie podobają albo są zajete przez naszych najbliższych;-) Moi bracia mają dziciaki i zajeli już te najfajniejsze imiona:-p;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry