reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dobry wieczor :))
sylwia sama bys juz przy mezusiu lezala jak by byl w domu :))
SERDECZNIE ZYCZENIA DLA WSZYSTKICH JUBILATOW :))

o i stefa wróciła
cieszę się z wielkiego come backu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko że ja już spać idę bo na pysk padam
dobranoc

Ostatnia edycja:
dzien dobry:):):)
KUBUNIU STO LAT DLA CIEBIE NA 8 MIESIECY
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH MAM URWANIE GłOWY BO W SOBOTE WESELE:tak::tak::tak::tak:
HEJ WESELE HEJ WESELE TANCOWAłO ,GRAłO I SPIEWAłO ............(wersja z melodia):-D:-D:-D:-D:-D
miłego dzioneczka

Witam się kochane.
Wczoraj wróciliśmy żeby się przepakować i jutro wieczorem wyruszamy nad morze:tak::tak::tak:
U nas wszystko dobrze. Tadeuszkowi właśnie wyjżało sześć ząbków więc właściwie mamy komplet;-);-);-)
Oprócz tego młody zaczyna się w czasie stania puszczać i przez kilka sekund potrafi samodzielnie stać:tak::tak::tak:
Ja czuję się bardzo dobrze. Maleństwo zaczyna wieczorami dokazywać w brzuchu więcjestem o nie spokojna:tak::tak:

reklama
Hello Baby

Weroniczka :-)
a spojżałam na suwaczek - to już 19 tygodni...jak ten czas leci szybko :szok:
Udanego plażowania !!

Kubusiu, Pawełku sto lat zabawy, usmiechu i zdrowia Buziaki!

Wszystkim udanego, radosnego dzionka !

Ostatnia edycja:
Do góry