reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór

wróciłam w koncu do domku po wczasach a pozniej weselichu na sląsku...
teraz musze dojsc do siebie bo cały weekend balowalismy:sorry2::sorry2:

sciaskam wszystkie mamusie i jak juz ogarne mieszkanko i wygram walke z prasowaniem..wróce do was:tak:

sylwia trzymam kciuki:tak:

reklama
Viki witaj!!! :-):-):-) Ogarniaj się z robotą i wpadaj do nas...

Monia większość z nas wymięka po jakimś czasie bo kochamy tych "dziadów" :-D:-D:-D

Kasia jak Twój Aniołek przespał nockę???

Jutrzenka nie przejmuj się Kubunio dobrze wygląda... :tak::-)

Joanna moja jak zmęczona to tylko kołderkę swoją poczuję i od razu zasypia...

Julcia od 6.30 buszuje :baffled::happy: szalona kobietka... :-D

Hej, hej mamusie obecne i nieobecne (tych drugich jest więcej)

alex - Sto lat zdrówka, fajnych zabawek i samych uśmiechów dla Oliwiera na 8 miesięcy:-):tak:;-)

joanna- dla Ksawerego również buziaczki :biggrin2::-Dna zbliżające się 8 m. (składam wcześniej bo dwa dni albo więcej będę nieobecna)

monia- jak czytam twoje posty to jakbym siebie widziała. W moim małżeństwie jest tak samo albo super albo burza z gradobiciem. Ale najczęściej burza się kończy i godzimy się. Ja długo nie potrafię się gniewać na mojego M., choć raz jak mnie wk... to nie odzywaliśmy się tydzień.
A co do siatki centylowej :dry:to muszę ci powiedzieć, że mój Łukasz wykracza pod każdym względem poza ramy tej siatki i tak było od urodzenia.:tak::sorry2:Tak że ja nie zawracam nią sobie głowy. Łukasz w chwili obecnej równa się z dziećmi które zbliżają się do dwóch lat (Normalnie szok:surprised:)no pomijając umiejętności.Jeżeli o to chodzi to jest normalnym grudniowym ośmiomiesięczniakiem a może nawet przez to że jest taki duży trudniej mu przychodzą niektóre rzeczy.

viki - nie przemęczaj się zabardzo

sylwia- ja również martwię się, odezwij się do nas.

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzidziusie.:tak::-D:-)

asiu- ja wróciłam do pracy zaraz po macierzyńskim czyli pracuję juz 4,5 miesiąca. Mały jest z babcią. Rozstania znosi dobrze bo się już przyzwyczaił, ale jak przychodzę z pracy to odrazu muszę go brać na ręce bo płacz i lament:wściekła/y::crazy:. I nie mogę już nigdzie wyjść:no::no:. Ale to tak się porobiło po urlopie. Tylko mama i mama. Ale jak gaworzy to mu wychodzi bardziej tata:baffled:.
Powodzenia ci życzę:tak::-):-D. A jak się czujesz po nieprzespanej nocy? Ja jakoś daję radę ale czasami to nie wiem co ktoś ode mnie chce i co do mnie mówi. Ciekawe kiedy się skończą te pobudki.

A dziś rano Łukasz jeszcze przysną jak wychodziłam i coś mu się fajnego musiało śnić, bo uśmiechał się i robił papa przez sen:-p:laugh2::tak:. Aż mi się wychodzić nie chciało no i spóźniłam się do pracy. Ale na szczęście nikt nie zauważył uff:happy:

Poniżej przedstawiam dwa zdjęcia moje. Ja bez grzywki:dry::szok: i ja z grzywką:-):szok:. Co myślicie o grzywce pasowałaby mi:tak::no:?. Zastanawiam się czy sobie nie zrobić.
Trochę jestem niewyspana na tych zdjęciach bo je robiłam o 6 rano po 5 pobudkach:baffled:. Hej!

Oliwerku STO LATEK i BUZIAKI SŁODZIAKI

Dzień dobry Wszystkim :tak::tak:

Kal.aga ja zdecydowanie głosuję na Ciebie z grzywką :tak::tak::tak:
Viki witaj!

A u mnie przed chwilą było mordodarcie i zarzynanie gardła - młody nie chciał spać, a ja się uparłam że zaśnie w łóżeczku choćby nie wiem co. No i padł ze zmęczenia. Ciekawe ile pośpi. :dry:
Po wakacjach tak ładnie spał a teraz znowu się rozbestwił i wypróbowuje na ile może sobie pozwolić i czasem przegina. Ha ale wiadomo kto tu rządzi :-D:laugh2::-D

Miłego dnia Dziewczęta!

Aga fachowym okiem patrząc też jestem za grzywką. :tak:;-)
I jeszcze apropos postów. W regulaminie jest wzmianka że nie można pisać posta pod postem jeśli od poprzedniego nie minęła co najmniej godzinka. Jak chcesz coś dopisać to opcja EDYTUJ. Szkoda by było żeby nam Cię zablokowali ;-):-)
To duży ten Twój syniunio. :-) Masz co nosić...:-D;-)

WITAM!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWIERKA
AGA dziękujemy za życzonka i mi się zdaje że fajniej ci z grzywką:tak:;-)
VIKI witaj:tak::-)
KASIA i jak tam prezesik???;-):tak:
JUTRZENAK jeśli KUBUŚ jest tylko zdrowy to się nie przejmuj wagą:tak:;-):-)
MAGDA ja też tak robiłam a potem jak już za długo płakał to się nad nim litowałam bo myślałam że mu się krzywda dzieje i zasypiał na łóżku a potem był przenoszony do łóżeczka ale wczoraj zasnął sam zobaczymy dzisiaj:tak:;-)
MIŁEGO DNIA!!!

reklama
Witam wszystkich

Mam takiego lenia ze :szok::szok::szok::szok:, nic mi sie robic nie chce.

Oliwierku sto latek

Paula u nas to standardowa godzina, Kubus przeważnie spi do ok 6:30. :crazy::crazy:

Aga z grzywką proponuje :tak::tak:

Magda jak to mowi super niania najwazniejsza jest konsekwencja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry