Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
szalona kobietka... 
;-)
na zbliżające się 8 m. (składam wcześniej bo dwa dni albo więcej będę nieobecna)
to muszę ci powiedzieć, że mój Łukasz wykracza pod każdym względem poza ramy tej siatki i tak było od urodzenia.
Tak że ja nie zawracam nią sobie głowy. Łukasz w chwili obecnej równa się z dziećmi które zbliżają się do dwóch lat (Normalnie szok
)no pomijając umiejętności.Jeżeli o to chodzi to jest normalnym grudniowym ośmiomiesięczniakiem a może nawet przez to że jest taki duży trudniej mu przychodzą niektóre rzeczy. 
. I nie mogę już nigdzie wyjść
. Ale to tak się porobiło po urlopie. Tylko mama i mama. Ale jak gaworzy to mu wychodzi bardziej tata
.
. A jak się czujesz po nieprzespanej nocy? Ja jakoś daję radę ale czasami to nie wiem co ktoś ode mnie chce i co do mnie mówi. Ciekawe kiedy się skończą te pobudki.

. Aż mi się wychodzić nie chciało no i spóźniłam się do pracy. Ale na szczęście nikt nie zauważył uff

;-)
;-)
;-)
;-):-)
;-)