reklama
joanna30055
mama Ksawka 07
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A ja się dopiero kładę, Oliś pobił rekord świata w wykańczaniu mnie i dopiero teraz poszedł spać 
Miłego dzionka Kochane
:-)

Miłego dzionka Kochane

Anetka24
Klub grudniówek'07
Witam was
Jako pierwsza ja dziś piszę :-)
Na spotkanie u Kasi się piszę i ja z miłą chęcią was poznam w realu :-)
Musze dziś jechać na końcowe zakupy bo jutro moje dzieci idą do przedszkola
Zobaczymy ile będe mieć czasu dla siebie więcej jak ta starsza dwójeczka pójdzie na te 7 godz. do przedszkola tylko ja z Madzia zostajemy same ale jedno dziecko w porównaniu z 3 do pestka
Z tego co widzę trzeba założyć grupę piwoszek i siebie też tam zapisze ja tam lubie Leszka zielonego
Madzia ciąg dalszy brak zębów ale moje dzieci późno ząbkują Roksana miała 9 miesięcy a Sebek 8 i pół
Niunia umie jak na razie stawać w łóżeczku ani nie raczkuje ani nie pełza
Życze wam miłej niedzieli
Jako pierwsza ja dziś piszę :-)
Na spotkanie u Kasi się piszę i ja z miłą chęcią was poznam w realu :-)

Musze dziś jechać na końcowe zakupy bo jutro moje dzieci idą do przedszkola

Zobaczymy ile będe mieć czasu dla siebie więcej jak ta starsza dwójeczka pójdzie na te 7 godz. do przedszkola tylko ja z Madzia zostajemy same ale jedno dziecko w porównaniu z 3 do pestka

Z tego co widzę trzeba założyć grupę piwoszek i siebie też tam zapisze ja tam lubie Leszka zielonego
Madzia ciąg dalszy brak zębów ale moje dzieci późno ząbkują Roksana miała 9 miesięcy a Sebek 8 i pół
Niunia umie jak na razie stawać w łóżeczku ani nie raczkuje ani nie pełza

Życze wam miłej niedzieli
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Hello
Kacha pospałaś coś...może jeszcze śpisz...przydałoby się co??! ;-) Musze przyznac ze Ten Oliś to taka cicha woda w ogóle nie widac po nim, że taki wytrwały zawodnik ;-):-)
Anetka co Ty zrobisz z taką ilością luzu w domu ??
;-)
Czy będziesz tak dobra i napiszesz jak teraz wygląda egzamin z PJ? ile sie czeka ? i rzeczywiście teoretyczny i praktyczny sa w innych terminach? Będe wdzięczna
Też bym musiała podejść...kolejny raz...szósty 

A w ogóle co Wy tak tu nie zaglądacie...albo sie czaicie, hmmmm
??
Miłej niedzielki!
Kacha pospałaś coś...może jeszcze śpisz...przydałoby się co??! ;-) Musze przyznac ze Ten Oliś to taka cicha woda w ogóle nie widac po nim, że taki wytrwały zawodnik ;-):-)
Anetka co Ty zrobisz z taką ilością luzu w domu ??

Czy będziesz tak dobra i napiszesz jak teraz wygląda egzamin z PJ? ile sie czeka ? i rzeczywiście teoretyczny i praktyczny sa w innych terminach? Będe wdzięczna

A w ogóle co Wy tak tu nie zaglądacie...albo sie czaicie, hmmmm

Miłej niedzielki!
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
oj ja biedna biedna wczorajszy wieczór udany film fajny zawet r nie zasnął na filmie potem poszliśmy do szwagra do knajpy i raczył nas orgazmami heheh

super drinki pyszne i mocne jak ...... a teraz główka boli oj boli wróciliśmy o 5 rano dobrze że teściowa została do 10 potem Kuba jeszcze poszedł spać więc trochę pospałam do 12 bo inaczej nie wstała bym do dziecka ale raz na półtora roku chyba można zaszaleć 

R dzis do wawy pojechał a ja sama zkuba jestem wariuje mały spać by poszedł to bym sobie jeszcze pospała hmmmm

nawet na spacer się dziś nie zmusze chociaż ładna pogoda oj biedna ja biedna
oj ja biedna biedna wczorajszy wieczór udany film fajny zawet r nie zasnął na filmie potem poszliśmy do szwagra do knajpy i raczył nas orgazmami heheh

R dzis do wawy pojechał a ja sama zkuba jestem wariuje mały spać by poszedł to bym sobie jeszcze pospała hmmmm

nawet na spacer się dziś nie zmusze chociaż ładna pogoda oj biedna ja biedna

Ale sobie dogadzacie dziewczyny przy weekendzie! Tylko pozazdroscic! Moj R to raz na ruski rok z zona pifko wypije(to znaczy nie to ze akurat z zonka, tylko w ogole...), wiec sie uraczylam winkiem wczoraj sama
(no i tak tylko lampeczke, bo jeszcze sie niunke w ciagu dnia cycem podkarmia)
Anetka, no to troche luzu w koncu bedziesz miala i chociaz troszke w koncu bedzie okazja odpoczac od kochanych Malenstw;-)
A co do zlotu Grudniowek, to moge jedynie pozazdroscic (a jakze!!!!) I nie podaruje Wam jesli nie zamiescicie obszernej fotorelacji ze spotkania!!!
U nas dlugi weekend i piekna pogoda, wiec wybieramy sie dzisiaj na rybki i grilla w trojeczke, wiec jak zwykle zaleglosci nadrobie innym razem

Anetka, no to troche luzu w koncu bedziesz miala i chociaz troszke w koncu bedzie okazja odpoczac od kochanych Malenstw;-)
A co do zlotu Grudniowek, to moge jedynie pozazdroscic (a jakze!!!!) I nie podaruje Wam jesli nie zamiescicie obszernej fotorelacji ze spotkania!!!

U nas dlugi weekend i piekna pogoda, wiec wybieramy sie dzisiaj na rybki i grilla w trojeczke, wiec jak zwykle zaleglosci nadrobie innym razem
Paula21
Grudzień '07

Ela a co Ty taka organizatorka???

Jest tu kto???

joanna30055
mama Ksawka 07
WITAM!!!!
GRZECHOTKA i ja przeszło ci;-)
ANETKA to fajnie będziesz miała troszkę ciszej w domku
:-)
A my dzisiaj byliśmy na występach bo są dożynki a teraz uśpić malego i na zabawę chyba

PA MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ!!!!
A KASIU wypoczełaś troszkę to znaczy pospałaś???
GRZECHOTKA i ja przeszło ci;-)

ANETKA to fajnie będziesz miała troszkę ciszej w domku

A my dzisiaj byliśmy na występach bo są dożynki a teraz uśpić malego i na zabawę chyba

PA MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ!!!!
A KASIU wypoczełaś troszkę to znaczy pospałaś???
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Babeczki :-) Poleżałam sobie dzisiaj w wyrku do 12, ale to wcale nie oznacza, że spałam;-) Młody już od 9 szalał, więc nie było opcji, żeby porządnie się wyspać. Dzisiaj cały dzień też jest pełen energii. Może dzięki temu będzie chociaż w nocy grzecznie spał, chociaż za bardzo bym na to nie liczyła, bo Oliś to Oliś ;-)